Stiri Cupa României Masculin

BC Miercurea Ciuc aproape de producerea surprizei

Iulian Floca

Iulian Floca
17.02.2013

79-82
(16-23, 17-23, 24-19, 22-17)
CSU Atlassib Sibiu
3-19
11-11

 

CSU Sibiu a învins cu greu aseară pe BC Miercurea Ciuc după un meci dominat în totalitate de sibieni, dar în care scorul s-a egalat în ultimul minut de joc. Părea că meciul va intra în prelungiri când cu doar câteva secunde înainte de final, Devon Austin a reușit să adjudece victoria printr-un coș de trei puncte.

În prima jumătate a meciului, CSU Sibiu a reușit câte 23 de puncte pe sfert, în timp ce Miercurea Ciuc a înscris 16, respectiv 17 puncte. Meciul părea deja jucat, dar la întoarcerea de la vestiare, în sfertul trei, gazdele au reușit să înscrie cu 5 puncte mai mult decât sibienii, continuând în aceeași manieră și în ultimul sfert, reușind să stabilească egalitatea la 79 în ultimul minut regulamentar de joc.

Părea că meciul va intra în prelungiri, când însă americanul Devon Austin a reușit să-și aducă din nou echipa în avantaj, printr-un coș de trei puncte în ultimele secunde.

Scor final 79-82 după un meci strâns care totuși părea că va avea o favorită clară.

Cel mai bun marcator al sibiului a fost Christopher Lee cu 24 de puncte și 6 recuperări, urmat de eroul sibiului din acest meci, Devon Austin cu 14 puncte și 6 recuperări. De la ciucani s-au remarcat Harris cu 22 de puncte, Bubalo cu 20 de puncte, iar Hajdic a însumat 17 puncte și 15 recuperări.

În etapa următoare, CSU Sibiu urmează să primească vizita lui BC Timișoara, iar BC Miercurea Ciuc va primi vizita Universității Craiova.

Deși a câștigat pe final, Sibiul are în continuare șanse foarte mici la prinderea playoff-ului, însă totul se rezumă la performanțele viitoare atât ale echipei, cât și ale contracandidatelor directe la locul 8.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!