Stiri Cupa României Masculin

BC Timişoara, favorită cu BC Miercurea Ciuc

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
26.02.2013

LNBM

miercuri, ora 18:00

15-8 Fişa meciului 3-20

BC Timişoara primeşte miercuri vizita formaţiei BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc în cadrul etapei a 24-a din LNBM. Gazdele sunt favorite certe în duelul cu ciucanii. La Timişoara nu va juca însă noua achiziţie, Devan Downey.

BC Timişoara caută să îşi refacă moralul după eşecul din runda trecută de la Sibiu. Bănăţenii au făcut şi ultimul extra-transfer şi l-au adus pe Devan Downey, un american de poziţia unu, care însă nu va evolua decât din runda viitoare. El i-a luat locul lui Ivan Jelenic. Timişoara e favorită certă cu Ciucul, iar antrenorul Srdjan Jovanovic le-a cerut elevilor să îşi facă treaba şi să fie concentraţi. Bănăţenii au un bilanţ bun acasă, cu 9 victorii şi 2 înfrângeri.

BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc vine la Timişoara de pe poziţia a 15-a, cu dor 3 victorii în tot sezonul şi una singură în deplasare. Elevii lui Laszlofy Botond joacă însă fără o presiune prea mare, iar asta ar putea să îi ajute. Totuşi, Ciucul are nevoie de mult mai mult decât atât pentru a se impune. Ultimul succes al ardelenilor în campionat datează din 18 decembrie 2012, atunci când au învins Farul în deplasare.

Partida dintre BC Timişoara şi BC Miercurea Ciuc va avea loc miercuri, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!