Stiri Cupa României Masculin

Bozhidar Avramov se desparte de BCM U Pitești

Bozhidar Avramov se desparte de BCM U Pitești

BCM U Pitești a anunțat prin intermediul paginii de Facebook a clubului despărțirea de fundașul bulgar, Bozhidar Avramov. 

Combo guard-ul, adus de fostul antrenor al echipei, Florin Nini, nu s-a pliat pe stilul de joc al noului antrenor Hristu Șapera. De altfel, Avramov nu a fost folosit nici măcar un minut în ultimele două partide disputate de argeșeni. 

În acest sezon, bulgarul a jucat 10 partide la nivel de LNBM și a adunat medii statistice de 6 puncte, 1,4 recuperări, 2,5 pase decisive pentru o medie la eficiență de 4,8 unități. 

Cea mai bună partidă în echipamentul lui BCM U Pitești a fost partida pierdută de echipa sa pe terenul formației din GVB, CSM Focșani. În aceea partidă, Avramov a reușit să adune 22 de puncte și 3 pase decisive în 30 de minute de joc, pentru un indice la eficiență de 14 unități. 

Acestea fiind spuse, fundașul bulgar completează lista plecărilor de la BCM U Pitești, o echipă care s-a mai despărțit în acest sezon de fundașul James Washigton și de membrii staff-ului  de conducere Silviu Corodi și Mihai Popescu

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!