Stiri Cupa României Masculin

Care este echipa ideală a etapei a 15-a

Care este echipa ideală a etapei a 15-a

Etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a oferit câteva meciuri interesante, diferența cea mai mare de scor înregistrându-se la FC Argeș - Rapid București. CSA Steaua, CSO Voluntari și CSM Oradea au jucat pentru prima dată în 2022, iar disputa dintre SCM U Craiova și Dinamo București a fost amânată.

Iată echipa etapei a 15-a:

1. Deion Hammond (CSM Baschet Petrolul Ploiești)

Ploieștiul a oprit seria de victorii pe care o avea CSU Sibiu, prin succesul cu 89-81 în Sala „Olimpia”, o contribuție importantă având-o Deion Hammond în acest joc. Baschetbalistul prahovenilor a terminat cu 21 de puncte și 3 recuperări în 30 de minute petrecute pe parchet.

Hammond s-a remarcat prin procentajele pe aruncare, cu 7/8 din interiorul arcului de cerc și 2/3 de la distanță, din acest punct de vedere fiind printre cele mai eficiente partide ale sale în LNBM.

2. Toddrick Gotcher (CSO Voluntari)

MVP-ul etapei vine de la Voluntari, Gotcher conducând lista marcatorilor în succesul ilfovenilor de pe terenul Oradiei. Americanul a totalizat 23 de puncte și 9 recuperări în Arena Antonio Alexe.

Gotcher a fost cu această ocazie cel mai aproape de primul double-double în Liga Națională, reușind în același timp să bifeze al zecelea meci încheiat în double figures în campionatul României.

3. Vlad Moldoveanu (CSO Voluntari)

Singurul autohton din echipa etapei a terminat cu 14 puncte, 8 recuperări și 6 assist-uri împotriva Oradiei, cu 5/12 din acțiune. Moldoveanu are un nou record personal de pase decisive în acest sezon al LNBM după duelul cu vicecampioana României.

Vlad a bifat în același timp al treilea meci consecutiv cu 100% de la linia de fault, zonă în care a adunat cinci ratări în tot sezonul.

4. Lock Lam (CSM VSKC Miercurea Ciuc)

Double-double pentru canadianul de pe pozițiile 4 și 5 în victoria echipei sale împotriva lui SCM OHMA Timișoara. Lam a adunat 14 puncte și 11 recuperări, fiind fără greșeală din acțiune (5/5) în cele aproape 36 de minute petrecute pe parchet.

Sportivul de la Miercurea Ciuc este la al doilea double-double în Liga Națională, pentru prima dată însă a terminat un meci în România cu 100% la nivelul aruncărilor.

5. Terrell Carter II (CSA Steaua București)

Revenirea Stelei după o pauză forțată cauzată de Covid-19 a fost de bun augur pentru Carter, care s-a remarcat cu un double-double împotriva lui CSM Târgu Jiu. Americanul a avut 6/8 din acțiune și a încheiat disputa cu 16 puncte și 10 recuperări.

În duelul cu gorjenii, Carter a fost cel mai faultat jucător din tabăra Stelei, în total având de trecut la linia liberelor de șase ori.

*foto: Facebook CSA Steaua București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!