Stiri Cupa României Masculin

Care este echipa ideală a etapei a treia din LNBM

Care este echipa ideală a etapei a treia din LNBM

În perioada 9-11 octombrie au avut loc șapte meciuri din etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Duelul dintre CSM Galați și CSA Steaua București a fost amânat, ca urmare a situației medicale din cadrul trupei lui Florin Nini.

Cu toate acestea, redacția Baschet.ro a ales echipa ideală a rundei.

1. Darrion Strong (SCM Timișoara)

Baschetbalistul american a contribuit din plin la succesul alb-violeților, reușind 34 de puncte, 6 pase decisive, 3 intercepții, o recuperare și un capac. Strong a avut un indice al eficienței de +29 și a fost numit MVP-ul etapei.

2. Patrick Richard (U-BT Cluj-Napoca)

Campioana României a obținut o victorie ușoară în duelul cu CSM CSU Oradea, scor: 82-55. U-Banca Transilvania a fost condusă de căpitanul Richard, care a adunat 18 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și +22 la eficiență.

3. Justas Tamulis (BC CSU Sibiu)

Lituanianul din lotul lui Dan Fleșeriu a avut parte de o prestație ofensivă deosebită în înfrângerea cu SCM U Craiova (82-87). Tamulis a înregistrat 39 de puncte (8/10 de 3 puncte, 4/6 de 2 puncte), 5 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și un capac. Cu toate că a comis patru greșeli și patru faulturi, liderul lui CSU Sibiu a avut un indice al eficienței de +39.

4. Peter Olisemeka (SCM U Craiova)

Oltenii au revenit pe finalul jocului disputat în Sala Transilvania și au obținut victoria, iar un mare merit îl are Olisemeka. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a strâns 17 puncte, 12 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă, având 27 de unități la eficiență.

5. Alexandru Olah (SCM Timișoara)

În victoria obținută de SCM Timișoara cu scorul de 87 la 83 în fața lui Dinamo București, Strong a avut un partener excelent în Olah. Pivotul de 2,13 metri s-a remarcat cu 19 puncte, 12 recuperări, 3 capace, 2 pase decisive, o intercepție și +29 la eficiență.

Etapa a patra începe vineri, 15 octombrie, cu duelul dintre CSO Voluntari și U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii