Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu: „Pot să exprime un baschet modern, simplu și eficient”

Cătălin Burlacu: „Pot să exprime un baschet modern, simplu și eficient”

Prin intermediul canalului oficial de Youtube, CSA Steaua a prezentat noii jucători străini ai formației.

Cei 5 străini care s-au alăturat clubului militar sunt: Ivan Vranes, Maurice Creek, Kenny Brown, Jake O’Brien și Elijah Thomas. 

Antrenorul echipei militare, Cătălin Burlacu, a vorbit despre potențialul noilor săi jucători și modul cum îi va integra în echipa.

Niște jucători atletici, niște jucători puternici, care, cred eu, că în angrenajul echipei gândite de mine pot să exprime un baschet modern, simplu și eficient. Rămâne de văzut...după cum puteți vedea acordăm timp pregătirii fizice și seara pregătirii tehnico-tactice. 

Despre noi săi colegi a vorbit și căpitanul lui CSA Steaua, Andrei Mandache:

Sunt foarte buni, chiar dacă o echipă suferă schimbări majore și există sentimentul că o ia de la început, la noi nu este așa...S-a legat o senzație de prietenie ca să zic așa și sper ca acest lucru să se transmită și în timpul meciului.

Reamintim faptul că debutul sezonului în România a fost amânat pentru o perioadă nedeterminată

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!