Stiri Cupa României Masculin

Cifrele confruntării dintre Gaz Metan şi Miercurea Ciuc

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
10.03.2013

Deşi a terminat la egalitate al doilea sfert,19-19, Gaz Metan s-a impus lejer în celelalte trei: 27-9, 25-18 şi 28-13.

Marcel Ţenter a avut ocazia să acorde minute de joc tuturor elevilor săi. Astfel, toţi  jucătorii disponibili pentru acest meci au fost trimişi pe parchet şi fiecare dintre ei a înscris cel puţin 2 puncte. Mai mult, 5 dintre aceştia au marcat cel puţin de 10 ori pe tabelă. Un singur baschetbalist de la Gaz Metan a stat pe parchet mai mult de 30 de minute, fiind vorba de fundaşul Ivan Lilov.

Tehnicianul sătmărean nu a avut la dispoziţie nici un jucător pe poziţia 3, Adrian Guţoaia fiind inapt pentru acest meci iar Deven Mitchel având o problemă mai veche. Din această cauză bulgarul Lilov a petrecut 34 de minute pe parchet.

7 jucători de la Mediaş au avut o eficienţă mai mare de 10 unităţi, în timp ce de la Miercurea Ciuc unul singur, Ivan Harris, a trecut de această bornă.

Interesant este faptul că, deşi a cedat la o diferenţă de 40 de puncte, formaţia harghiteană a recuperat 29 de mingi, cu doar 3 mai puţin decât Gaz Metan.

Medieşenii au avut 17 asist-uri, în timp ce ciucanii au pasat decisiv de doar 7 ori.

În total, medieşenii au pierdut mingea de 11 ori iar ciucanii au avut 26 de posesii pierdute.

La aruncări, gazdele au avut un procentaj de 75% la 2 puncte, 32% la 3 puncte şi 68.1% la libere, în timp ce oaspeţii au avut 38.2% la aruncările din semicerc, 41.1% la cele din afara lui şi 75% la libere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!