Stiri Cupa României Masculin

Ciuc - Timba. Recorduri personale

Gabi Pănoiu

Gabi Pănoiu
15.03.2013

BC Miercurea Ciuc a pierdut un nou meci în LNBM, de această dată ciucanii au picat victime Timbei Timișoara. Elevii lui Bogdan Murărescu au învins la Ciuc, cu scorul de 91-82, astfel Timba a reușit a treia victorie consecutivă, Miercurea Ciuc rămânând fără victorie în 2013.

Meciul de la Ciuc, nu a consemnat doar victoria timișorenilor, ci și nu mai putin de cinci recordui personale reușite de jucătorii celor două formații.

Din tabăra gazdelor, Franjo Filipovic a stabilit un nou record personal la puncte marcate. Acesta a totalizat 29 de puncte, cu 9 reușite din 10 încercări la două puncte, respectiv 2 din 3 la trei puncte.

Tot din tabăra ciucanilor conducătorul de joc, Franjo Bubalo, a reușit și el un nou record stagional la pase decisive, acesta distribuind 8 pase pe tot parcursul jocului.

La polul opus, de la timișoreni, Denham Brown a contabilizat 32 de puncte, cu 13 reușite la două puncte și 6 libere transformate.

Jordan Glynn a reușit al 9-lea double-double stagional și al treilea consecutiv, cu 10 puncte reușite și 10 recuperări (3 ofensive).

Jermont Horton, unul din artizanii victoriei de la Ciuc, cu 30 de puncte marcate, a reușit 8 aruncări din 10 la două puncte pentru un procentaj de 80%, cel mai bun pentru el de la venirea la Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!