Stiri Cupa României Masculin

Contribuție importantă pentru Nikola Stanojevic în victoria Rapidului pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc

Contribuție importantă pentru Nikola Stanojevic în victoria Rapidului pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc

Rapid București a trecut cu 82 la 80 de CSM VSKC Miercurea Ciuc, pe terenul harghitenilor, în meciul jucat vineri (15.04) în cadrul etapei a 29-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Giuleștenii au avut patru jucători cu peste 35 de minute petrecute pe parchet.

Nikola Stanojevic a prins cel mai bun meci de când a sosit la Rapid, sârbul terminând cu 29 de puncte, 9 recuperări, 3 intercepții și un assist pentru un indice al eficienței de 26 de unități și +8 la +/- în cele 37 de minute jucate.

Sârbul a încheiat cu 8/13 din interiorul arcului de cerc, 3/9 de la distanță și 4/8 de la linia de fault, fiind cel care a marcat ultimul coș din acțiune pentru Rapid la Miercurea Ciuc. După reușita sa pentru 78-76 au urmat patru puncte aduse de la linia de fault de Baris Aktaș și giuleștenii s-au impus cu 82-80.

În ultimul sfert al partidei a putut să marcheze Stanojevic cele mai multe puncte, 10, după ce a început partida cu 9 puncte.

Este pentru prima dată în actualul sezon când sârbul trece de bariera celor 20 de puncte marcate și acum a fost cel mai aproape de double-double. Stanojevic are opt meciuri în double digits, încluzând și partida de la Miercurea Ciuc, în perioada 15 ianuarie-11 februarie 2022 prinzând patru jocuri la rând cu minim 10 puncte marcate.

Stanojevic are medii de 12.2 puncte, 4.5 recuperări și 1.7 pase decisive în 13 apariții pentru Rapid București.

*foto: Mihai Tomescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!