Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Nu ne putem concentra două meciuri la rând, din păcate”

Cristian Achim: „Nu ne putem concentra două meciuri la rând, din păcate”

Joi, 21 ianuarie, CSM CSU Oradea a primit vizita lui SCM U Craiova, într-un meci disputat în cadrul celui de-al 6-lea turneu al Ligii Naționale. Partida din Arena Antonio Alexe a fost controlată în permanență de olteni, aceștia impunându-se cu scorul de 84 la 79.

La finalul disputei, Cristian Achim a oferit o scurtă declarație în care a vorbit despre duelul cu SCM U Craiova și despre turneul FIBA Europe Cup de la Istanbul.

În primul rând, felicităm echipa din Craiova care a jucat foarte bine. Au fost mult mai buni decât noi în toate aspectele, au jucat cu multă energie, cu multă determinare. Au făcut un efort fizic deosebit. Despre noi nu putem să spunem același lucru. Nu ne putem concentra două meciuri la rând, din păcate, la nivelul nostru. Nu am putut să învingem pe absolut nimeni 1 la 1 ceea ce este trist pentru noi și de aici diferența. De aici înfrângerea.

Sperăm să fim sănătoși, asta este cel mai important. Atât virusologic, cât și sportiv. Avem niște probleme acum. Să sperăm că totul va fi în regulă. Mergem acolo să ne calificăm, acesta este scopul nostru. Vom vedea dacă vom putea. Vom încerca să luăm fiecare meci în parte și să-l jucăm.”

În urma acestui rezultat, CSM CSU Oradea ajunge la un bilanț de opt victorii și trei înfrângeri, ocupând pentru moment prima poziție a clasamentului.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!