Stiri Cupa României Masculin

CSA Steaua întrerupe o serie de trei înfrângeri consecutive în LNBM

CSA Steaua întrerupe o serie de trei înfrângeri consecutive în LNBM

În debutul turneul de la Cluj-Napoca, CSA Steaua București a trecut de CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 104 la 78.

Formații de start

CSA Steaua – Mandisodza, Vranes, Mandache, Vîrnă și Creek;

CSM Miercurea Ciuc – Sheperd, Șerbănescu, Laane, Movileanu și Corpodean.

Primul sfert a fost unul bogat în ceea ce privește realizările ofensive. Astfel, după 10 minute de joc, trupa din Capitală conducea cu scorul de 29 la 22.

Și în sfertul secund, cele două echipe și-au etalat apetitul ofensiv, însă tot steliștii au fost cei care au reușit să iasă mai bine și să intre la cabine cu un avantaj de 10 puncte, 59 la 49.

După 20 de minute de joc, Emanual Sheperd era cel mai bun marcator de pe teren cu 21 de puncte (2/5 la două puncte, 5-6 la trei puncte și 2/4 la libere). Ciucanul era secondat în topul celor mai buni marcatori de Ivan Vranes, care a reușit să profite de lipsa unui jucător de poziția 5 clasic în lotul echipei din Miercurea Ciuc și a reușit să își treacă în cont 13 puncte în aproximativ 14 minute petrecute pe parchet.

În sfertul trei, echipa antrenată de Eugen Ilie a luat apărarea mai în serios și a reușit să se desprindă decisiv pe tabelă, 75 la 58. 

De astfel, probabil și din cauza rotației scurte, echipa din județul Harghita nu a mai forța necesară să pună mari probleme steliștilor nici în sfertul decisiv. Astfel, la finalul celor 40 de minute de joc, CSA Steaua și-a adjudecat partida cu scorul de 104 la 78. 

Echipa din Miercurea Ciuc a avut 4 jucători cu peste 28 de minute petrecute pe teren: Sheperd, Corpodean, Laane și Movileanu. De partea cealaltă, CSA Steaua avea un singur jucător cu peste 30 de minute petrecute pe teren, căpitanul echipei, Andrei Mandache. 

Remarcați

Ivan Vranes - 20 puncte, 5 recuperări; Kenneth Brown - 16 puncte; Andrei Mandache - 14 puncte, 6 recuperări, 7 pase decisive; Radu Vîrnă - 11 puncte; Alexandru Coconea - 11 puncte; 

Emanual Sheperd - 23 puncte; Vlad Corpodean - 21 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive; Adrian Movileanu - 12 puncte.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii