Stiri Cupa României Masculin

CSM București încearcă să rămână perfectă în fața lui BC Miercurea Ciuc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.10.2012

AVANCRONICĂ     FIȘA MECIULUI

CSM București primește vizita echipei BC Miercurea Ciuc în cadrul primei etape din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Confruntarea se va desfășura sâmbătă (06.10), cu începere de la orele 18:00, la Arena de Baschet din capitală.

Va fi cel de-al 5-lea meci între aceste formații. Până în prezent bucureștenii au învins de fiecare dată. Însă, trebuie spus faptul că trei dintre precedentele dueluri ce au opus aceste formații au fost extrem de intense.

Cel mai concludent este ultimul meci. Desfășurat în martie, la Miercurea Ciuc, jocul s-a încheiat cu scorul de 99-98, după reușita lui Andrei Vizitiu la expirarea timpului de joc.

În primul sezon al ciucanilor pe prima scenă, în 2010/11, s-au consemnat două rezultate foarte echilibrate. La Miercurea Ciuc a fost 78-75, pentru ca în retur, la București, să se consemneze scorul de 134-130, după prelungiri. A fost un meci în care Miercurea Ciuc a reușit 44 de puncte pe parcursul secvenței decisive!

Ultima întâlnire de la Arena de Baschet, desfășurată în turul precedentei ediții de campionat, a consemnat cea mai concludentă diferență. CSM-ul s-a impus atunci cu scorul de 87-72.

Spre deosebire de ultima confruntare directă, loturile celor două echipe au suferit importante modificări. În acel 99-98, pentru CSM au jucat Fometescu, Martinic, Urucatu și Bosnjak. În schimb, pe foaia oficială pentru Miercurea Ciuc s-au aflat tinerii Vita și Lokodi, dar aceștia nu au fost trimiși în teren. Așadar, doar patru jucători din loturile actuale ale celor două formații au fost în teren la ultimul meci direct. Trebuie precizat că la ora acelui meci Căruțașu era accidentat, iar acum nu poate evolua Vizitiu din motive medicale.

În schimb, băncile tehnice nu au suferit nicio modificare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!