Stiri Cupa României Masculin

CSM Constanța a schimbat suprafața de joc din Sala Sporturilor

CSM Constanța a schimbat suprafața de joc din Sala Sporturilor

Vineri, 15 septembrie, baschetul a revenit în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, acolo unde formația din oraș găzduiește grupa F de calificare la Final 8-ul Cupei României.

CSM Constanța a primit vizita lui BC CSU Sibiu, într-un meci spectaculos, care l-a pus pe Dan Fleșeriu față în față cu fosta sa echipă. Galben-albaștrii au controlat începutul și și-au adjudecat prima repriză cu 45 la 35, însă „marinarii” au revenit în sfertul al treilea și au preluat conducerea, 66-63, înaintea actului decisiv.

În ultimele zece minute, cele două formații au oferit un duel spectaculos, câștigat, în cele din urmă, de sibieni, 84-80, aceștia având nevoie de încă o victorie pentru a fi siguri de calificarea în Final 8-ul Cupei României.

Suporterii prezenți în Sala Sporturilor au putut observa că s-a schimbat suprafața de joc. Mai exact, CSM Constanța a achiziționat un sistem de pardoseală portabilă de joc din lemn masiv, care va putea fi utilizată și în noua sală polivalentă, conform Focus Press.

În februarie 2023, clubul constănțean a organizat Final 8-ul Cupei României și, după terminarea acestui, CSM Constanța a făcut o plângere penală Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Constanța, din cauza problemelor pe care le avea parchetul sălii.

Mai exact, mai multe autocolante au fost dezlipite și, în plus, existau anumite zone în care parchetul era deteriorat. Potrivit Focus Press, în luna noiembrie a anului 2022, CSM Constanța a primit 1,8 milioane de lei, în vederea achiziționării unui sistem de pardoseală portabilă din parchet masiv de arțar certificat FIBA și IHF.

Zece luni mai târziu, noua suprafață de joc a fost instalată, iar echipa de baschet a debutat pe noul parchet al Sălii Sporturilor, costul investiției fiind estimat la 1.584.028,04 lei. Astăzi, 16 septembrie, BC CSU Sibiu se va duela cu CS Vâlcea 1924, iar mâine, 17 septembrie, CSM Constanța o va întâlni pe CS Vâlcea 1924. Ambele jocuri vor începe la ora 19:00.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!