Stiri Cupa României Masculin

CSM Focșani și CSM VSKC Miercurea Ciuc deschid runda cu numărul 22 în Liga Națională

CSM Focșani și CSM VSKC Miercurea Ciuc deschid runda cu numărul 22 în Liga Națională

CSM Focșani primește vizita lui CSM VSKC Miercurea Ciuc în prima partidă a etapei a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, întâlnirea fiind programată vineri, 10 martie.

Vrâncenii au o serie de șase victorii la rând în confruntările cu harghitenii, ultima dată când Miercurea Ciuc a câștigat un meci oficial în fața Focșaniului fiind în 2019. Au existat de atunci trei partide în care CSM Focșani și-a ținut adversara la sub 60 de puncte marcate.

Gazdele acestui meci au început bun în grupa 11-18, acolo unde au câștigat două din cele trei meciuri. Ultima dată au reușit să treacă în overtime de CSM Târgu Jiu (93-89), fiind doar pentru a doua oară în acest sezon de LNBM când Focșaniul a înscris peste 90 de puncte. Miercurea Ciuc, de partea cealaltă, este echipa aflată în cea mai slabă formă din campionat, fiind cu 13 înfrângeri consecutive.

Ambele echipe stau bine în privința recuperărilor, din grupa 11-18 CSM Focșani având a doua medie, iar CSM VSKC Miercurea Ciuc este cea care reușește cele mai multe recuperări ofensive până acum în faza secundă a Ligii Naționale. Ciucanii suferă la eficiență, fiind cea mai modestă din grupă la acest capitol, precum și la assist-uri, iar Focșaniul are cea mai mică medie de aruncări de două puncte transformate dintre echipele din 11-18.

Vrâncenii n-au câștigat încă acasă atunci când au fost în dezavantaj la pauză sau după 30 de minute, lucru similar pentru Miercurea Ciuc în momentele în care a evoluat în deplasare și avea de recuperat un deficit. Duelul de vineri o să pună față în față două formații care încasează multe puncte, Focșani având peste 82 în medie acasă, iar harghitenii 90.4 în deplasare.

Întâlnirea de la Focșani are loc vineri, 10 martie, și o să înceapă la ora 17.00, urmând să fie în direct pe FRB TV.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!