Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați a anunțat venirea lui Maksim Sturanovic

CSM Galați a anunțat venirea lui Maksim Sturanovic

Maksim Sturanovic este noul jucător al lui CSM Galați. Jucătorul muntenegrean de poziția cinci a evoluat în stagiunea 2018-2019 pentru BCM U Pitești, unde a strâns medii de 11.4 puncte, 6.2 recuperări, 1.2 capace și 0.9 pase decisive pe meci în LNBM.

Baschetbalistul nu a avut angajament în stagiunea 2019-2020 datorită unei probleme medicale care l-a împiedicat să joace baschet la nivel profesionist. În vârstă de 32 de ani și cu o înălțime de 2.11 metri, sportivul va colabora din nou cu antrenorul Florin Nini după ce l-a avut antrenor la clubul argeșean.

De-a lungul carierei, Sturanovic a mai jucat pentru Borac Nektar, FMP Beograd și KK Bosna. Alături de aceste formații, muntenegreanul a evoluat în FIBA EuropeCup, Basketball Champions League sau ABA League.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Ok.
    Jucător bun, 5 clasic, bun la recuperare. Dacă aduc un conducător de joc bun, se pot bate cu Craiova pentru locul 8.

    cu 3 ani în urmă (01.08.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!