Stiri Cupa României Masculin

CSM Galați primește vizita lui CSM Focșani în „Derby-ul Moldovei”

CSM Galați primește vizita lui CSM Focșani în „Derby-ul Moldovei”

Sâmbătă, 29 februarie, de la ora 17:00, CSM Galați va primi vizita lui CSM Focșani în cadrul etapei a IV-a a Grupei Galbene din LNBM. 

Până la ora redactării acestui material FRB nu a anunțat arbitrii care vor oficia partida. 

Ambele formații au început competiția în Grupa Valorică B, unde s-au întâlnit de două ori. CSM Galați și-a adjudecat ambele confruntări. 

Atât CSM Galați cât și CSM Focșani sunt în căutarea primei victorii în faza a doua a LNBM, ambele formații au pierdut primele trei partide din Grupa Galbenă și au șanse minime la accederea în playoff. 

Jacoby Varrun Armstrong este cel mai bun marcator al echipei antrenate de Eugen Ilie, cu o medie de 14,6 puncte, fostul internațional Vlad Corpodean este cel mai activ la recuperare, cu o medie de 6,2, în timp ce muntenegreanul Milos Krivokapic este cel mai împlicat în jocul de creație cu o medie de 4,7 pase decisive. 

De partea cealaltă jocul formației antrenate de Mihai Petruț se bazează foarte mult pe americanul Donovan Smith, jucător care a adunat medii de 19,9 puncte și 9,8 recuperări. Cătălin Petrișor, jucător care a reprezentat România la EuroBasket 2017, este principalul creator al celor de CSM Focșani, cu o medie de 6,3 pase decisive pe meci. 

După cum spuneam, ambele formații caută prima victorie cu speranța că vor ajunge în clasament pe CSM Mediaș, echipă care se situează pe locul 4 în Grupa Galbenă, cu o singură victorie din primele trei partide disputate. 

*foto: facebook Clubul de Baschet CSM 2007 LPS Focsani

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!