Stiri Cupa României Masculin

CSM Miercurea Ciuc a învins-o pe CSM Târgu Jiu după ce la pauză avea un avantaj de un punct

CSM Miercurea Ciuc a învins-o pe CSM Târgu Jiu după ce la pauză avea un avantaj de un punct

CSM Miercurea Ciuc a câștigat meciul cu CSM Târgu Jiu din cadrul turneului 13 LNBM, scor 71-64 (20-11, 15-23, 17-10, 19-20). Partida dintre cele două echipe a avut loc în Sala Dunărea din Galați.

Echipele de start

Târgu Jiu: McClain, Nikolic, Berculescu, Borșa, Allen

Miercurea Ciuc: Laane, Șerbănescu, Movileanu, Corpodean, Shepherd

Gorjenii au început confruntarea cu un run de 8-0, dar coșul de trei punct al lui Laane a micșorat diferența la doar un punct, 8-7. Miercurea Ciuc a continuat să-și fructifice atacurile și astfel a avut un avantaj de 9 lungimi după primul sfert, scor 11-20.

Echipa din Târgu Jiu a răspuns în actul secund, atunci când a reușit să treacă din nou în avantaj cu trei minute și jumătate rămase până la pauză, scor 25-24. Totuși, CSM Miercurea Ciuc era în avantaj după prima repriză, scor 34-35.

”Ciucanii” au reușit să se distanțeze pe tabelă până la finalul sfertului trei, astfel că opt puncte le separau pe cele două combatante cu zece minute rămase din meci, scor 44-52. Movileanu a înscris de la mare distanță în debutul sfertului patru, 44-55. Târgu Jiu s-a apropiat la 5 puncte după coșul de afară al lui McClain, 54-59. Imediat, Shepherd a transformat două libere pentru a duce scorul la 54-61. Miercurea Ciuc a reușit să păstreze un avantaj confortabil până la final, iar astfel și-a asigurat o victorie la o diferență de 7 puncte.

Principalii marcatori

Miercurea Ciuc: Laane 16 puncte, Alston 15 puncte, Corpodean 14 puncte, Shepherd 13 puncte

Târgu Jiu: McClain 21 de puncte, Allen 20 de puncte, Rogava 9 puncte

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii