Stiri Cupa României Masculin

CSM Miercurea Ciuc l-a readus pe Meshack Lufile

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.08.2022

CSM Miercurea Ciuc l-a readus pe Meshack Lufile

CSM Miercurea Ciuc a anunțat oficial transferul lui Meshack Lufile, jucător canadian de poziția 5, ce a mai evoluat pentru gruparea harghiteană în stagiunea 2019-20.

Meshack este al treilea jucător înregimentat la capitolul jucătorilor străini de către Miercurea Ciuc, după Nemanja Manojlovic și Andrija Draskovic. El sosește de la Reading Rockets, pentru care a avut medii de 19 puncte, 9 recuperări, 1.8 pase decisive și 1.5 capace.

La precedenta sa experiență în LNBM, Lufile a avut medii de 16.2 puncte, 8.7 recuperări și 1.5 pase decisive în 17 meciuri. De-a lungul carierei sale, a mai evoluat pentru Halifax Hurricanes, The Island Storm și Aris Leeuwarden. Chadrack Lufile, fratele lui Meshack, a evoluat și el la Miercurea Ciuc în sezonul 2021-22. Ei mai au doi frați, Abednego și Elijah, care nu au pășit încă în România.

Până la momentul de față, CSM Miercurea Ciuc i-a mai transferat pe Amedeo Casale, Nemanja Manoljovic, Andrija Draskovic și Lucian Țîbîrnă, pierzându-i pe Mihajlo Bogdanovic, Sebastian Ionescu și Branislav Vujadinovic.

*foto: readingrockets.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!