Stiri Cupa României Masculin

CSM Miercurea Ciuc l-a suspendat pe Cassidy Ryan

CSM Miercurea Ciuc l-a suspendat pe  Cassidy Ryan

CSM Miercurea Ciuc l-a suspendat pe canadianul Cassidy Mac Gregor Ryan.

Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre jucătorul de origine canadiană ar fi părăsit cantonamentul echipei fără voia staff-ului tehnic. Oficialii ciucani îl acuză pe Cassidy Ryan de lipsă de profesionalism și au decis să îi suspende activitatea până la termenul limită al contractului de activitate. De asemenea clubul din Miercurea Ciuc se gândește să îl acționeze în instanță pe acesta. 

Întregul comunicat de presă: 

Prin prezentul comunicat conducerea CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc precisează că părăsirea echipei de baschet de seniori a clubului de către sportivul Cassidy Mac Gregor Ryan într-un mod neprofesionist și lipsit de respect, a condus la suspendarea sportivului până la termenul limită al contractului de activitate sportivă a acestuia. Totodată considerăm decizia și acțiunea clubului, prin plecarea de la echipă, fără înștintarea și acordul clubului sau a antrenorului, dă dovadă de neprofesionalism pentru clubul care i-a dat o șansă de afirmare la începutul carierei sale de profesionist, iar prin nerespectarea celor stipulate în contract și încălcarea Regulamentului de Ordine interioară de către sportiv suntem puși în situația de a ne gândi să luăm acțiuni legale de daune de imagine și interes față de acesta. Precizăm că din partea clubului cele stipulate în contractul de activitate sportivă a numitului Cassidy Mac Gregor Ryan au fost respectate, sportivul fiind plătit la zi. 

În vârstă de 25 de ani, sportivul canadian traversa un sezon decent, cu medii statistice de 15,7 puncte și 3,9 recuperări pentru un indice de 8,4 la eficiență. Cea mai bună partidă făcută de acesta s-a consemnat împotriva celor de la CSM Galați, când a reușit să își treacă în cont 20 de puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!