Stiri Cupa României Masculin

CSM Miercurea Ciuc nu va participa la turneul de la Oradea. Surse

CSM Miercurea Ciuc nu va participa la turneul de la Oradea. Surse

Baschetul românesc trebuia să debuteze în acest weekend, după mai bine de șapte luni, cu turneele de calificare la Final 8-ul Cupei României. Din păcate, situația actuală nu arată prea bine, iar startul sezonului 2020-2021 ar putea fi amânat.

România este lovită de valul doi al pandemiei, iar numărul cazurilor crește pe zi ce trece. Jucătorii de baschet au devenit din ce în ce mai expuși și în fiecare zi apar vești legate de noi echipe ce au cazuri de Covid-19.

Până în prezent, formațiile din Liga Națională cu teste pozitive sunt CSO Voluntari, U-BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu și CS Dinamo Știința București. În plus, CSM Miercurea Ciuc are și ea mai multe cazuri de coronavirus, iar acest lucru le va împiedica participarea la turneul de calificare pentru Final 8-ul Cupei României.

Conform surselor noastre, harghitenii au anunțat deja că nu se vor deplasa la Oradea pentru meciurile din Grupa B. Prin urmare, turneul se va desfășura cu celelalte patru echipe: CSM CSU Oradea, SCM Craiova, ABC Athletic Constanța și CSA Steaua București.

Rămâne de văzut care este situația medicală a acestor trupe.

*foto: Facebook – VCK Csikszereda – CSM Miercurea Ciuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!