Stiri Cupa României Masculin

CSM Oradea primește vizita lui CSM Miercurea Ciuc în deschiderea etapei a 22-a

CSM Oradea primește vizita lui CSM Miercurea Ciuc în deschiderea etapei a 22-a

CSM CSU Oradea și CSM VSKC Miercurea Ciuc deschid runda cu numărul 22 în Liga Națională de Baschet Masculin, în această seară (04.02). Meciul urmează să fie televizat.

„Leii roșii” au cedat surprinzător pe terenul Rapidului în etapa trecută, la finalul unui joc ce a necesitat o repriză prelungiri (76-74), după ce au reușit să revină de la -18. Orădenii au lăsat multe puncte la linia de fault, unde au avut doar 52% procentaj, toți jucătorii care au avut de aruncat libere ratând cel puțin cu o ocazie.

Miercurea Ciuc a pierdut pe teren propriu în fața lui SCM Universitatea Craiova, oltenii controlând în totalitate disputa din Harghita și au condus cu cel mult 29 de puncte diferență. Ciucanii au reușit să stea mai bine la procentajele de afară (39-30%) și la recuperări au fost aproape de Craiova (36-34 oltenii).

CSM Oradea se pregătește pentru manșa tur din sferturile FIBA Europe Cup, acolo unde urmează să întâlnească un alt adversar, după ce FIBA a luat decizia de a suspenda echipele rusești din competițiile sale. Astfel, Avtodor Saratov nu merge în această fază, deși a terminat pe primul loc grupa în care a evoluat, iar în loc de Bahcesehir Koleji, Oradea o să joace cu Bakken Bears.

Înaintea întâlnirii din LNBM, Oradea și Miercurea Ciuc se află la poli opuși în clasament. Bihorenii sunt pe poziția a patra, cu 13-5 bilanț, iar ciucanii pe ultimul loc, cu 4-15.

În tur, vicecampionii României au câștigat în Harghita cu 95-41, oferind atunci cea mai bună prestație defensivă pe plan intern. Miercurea Ciuc stătea cu 21 de puncte înscrise la finalul sfertului trei, Oradea câștigând acel parțial cu 20-4. Cu excepția tânărului Raul Mureșan, toți jucătorii orădeni care au evoluat au reușit să își treacă în cont cel puțin un coș.

Duelul din această seară din Arena Antonio Alexe va fi transmis în direct pe Digisport 3, LookSport 3 și YouTube FRB TV începând cu ora 19.00.

*foto: Facebook CSM Oradea  

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Complete Muppets
    Profesorul Christian și-a asigurat concediul din vară de la Constanța și apoi ceva mărunțiș de buzunar cu frânarii de rapid, că nu era să ratezi o cotă de 11 contra lor... Acuma de la ciucani spuneți și voi, ce să te aștepți? Un selfie cu ursul? "Doamne ferește" vorba bolșevicului afurisit! Așa că azi facem ce avem de făcut și mai ales bagajele pentru Eurocup, că ne așteaptă băieții ceilalți înfrățiți cu ursu: Bears.

    cu 2 ani în urmă (04.03.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @postasul
      Amice, esti amuzant, dar repeti o chestie care e deranjanta deja.
      Voi nu jucati in Eurocup, asta e o competitie organizata de Euroliga, teoretic superioara si BCL.
      Jucati in a doua competitie valorica a FIBA, adica EuropeCup, in care intr-adevar ati inceput sa va simtiti ca pestele'n Cris.

      cu 2 ani în urmă (04.03.2022)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    What come's around, goes around
    Folosim aici in postari ceea ce literatura accepta drept "licente poetice", in consecinta cititorii nostri mai destepti decat noi, vor intelege intotdeauna sensul corect al mesajului atunci cand vorbim de competitiile europene in care participa echipele noastre. Evident ca stim ca jucam cu Oradea in cupa "Shit Hole", evident ca nu confundam competitia Clujului cu cea a lui Alba Berlin si Zalgiris Kaunas, evident ca diavolul se ascunde in detalii, dar nimeni nu incerca aici sa induca publicul in eroare si pe fondul confuziei create sa fuga Oradea cu Euroliga...

    cu 2 ani în urmă (05.03.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @poștașul
      Simpatic, as usual...
      Te rog eu frumos semnalizează mai bine și pentru muritorii de rând, "licențele poetice". Puteai totuși să folosești una mai reușită, să-i zici de exemplu Cupa Korac... Mă prindeam și eu mai ușor.

      cu 2 ani în urmă (05.03.2022)
    Raspunde
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    @malone
    Asta chiar mi-a plăcut!!!!

    cu 2 ani în urmă (05.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!