Stiri Cupa României Masculin

CSM Petrolul Ploiești și CSM VSKC Miercurea Ciuc caută prima victorie în conferința A

CSM Petrolul Ploiești și CSM VSKC Miercurea Ciuc caută prima victorie în conferința A

CSM Petrolul Ploiești și CSM VSKC Miercurea Ciuc o să fie primele echipe din conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin care evoluează în etapa cu numărul trei, duelul din Sala Olimpia fiind programat sâmbătă, 15 octombrie.

Înfrângeri pe linie au cele două formații în acest debut de sezon fie că vorbim despre campionat sau Cupa României, CSM Miercurea Ciuc fiind cea care s-a aflat mai aproape de victorie în runda precedentă. Harghitenii au cedat în prelungiri pe teren propriu cu CSU Sibiu, 84-86, într-un joc în care Amedeo Casale s-a remarcat în mod special din tabăra învinșilor.

CSM Petrolul traversează o perioadă extrem de modestă pe plan defensiv, cu trei meciuri la rând în care a încasat peste 95 de puncte. Ofensiva a adus procentaje de măcar 50% din interiorul arcului de cerc în două cazuri, maximul de puncte înscrise fiind de 71.

Prahovenii au putut să câștige ambele întâlniri cu Miercurea Ciuc anul trecut, din postura de nou-promovată, 89-63 în deplasare și 79-65 pe teren propriu. Din acele partide principalul marcator pentru CSM Petrolul, Matija Milin, este și acum în lotul echipei.

Veljko Brkic și Andrija Draskovic sunt poziționați foarte bine la media de assist-uri, respectiv puncte în LNBM, ambii în partea superioară a clasamentelor individuale la nivel statistic. Prahovenii nu se vor putea baza în mod sigur în etapa a treia pe Mihailo Sekulovic (accidentat) și tinerii Codruţ Dinu, George Angelian, respectiv Robert Pătraru (plecați la un turneu EYBL).

Duelul dintre CSM Petrolul Ploiești și CSM VSKC Miercurea Ciuc are loc sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 18.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!