Stiri Cupa României Masculin

CSM Târgu Mureș a început pregătirea pentru sezonul 2022/2023

CSM Târgu Mureș a început pregătirea pentru sezonul 2022/2023

CSM Târgu Mureș s-a reunit luni, 1 august, și a început pregătirea pentru sezonul următor. Mureșenii vor evolua în LNBM cu această ocazie, după ce au câștigat turneul de promovare din Liga 1.

Potrivit csmtgm.ro, majoritatea componenților echipei și-au reluat activitatea, absenți fiind Vladislav Solopa și Tamas Boloni, ambii încă în recuperare.

Într-un clip de prezentare, câțiva jucători din lot au vorbit despre ce înseamnă pentru ei această promovare și oportunitatea de a juca în Liga Națională. Szabolcs Santa s-a rezumat în a spune doar „Ne-am întors!” la finalul video-ului.

„Pentru mine pregătirea a început foarte bine. Este ceva nou să joc în Liga Națională și sper să fie cât mai bine, să mă remarc în numărul minutelor jucate.” (Vlad Nistor)

„În primul rând, este un pas mare pentru mine (n.r. promovarea în LNBM) și am încercat de mult timp să ating asta. Încerc să fac tot ce depinde de mine ca să joc din ce în ce mai bine și să am prestații cât mai bune.” (Botond Szilveszter)

„Încerc să mă antrenez cât mai mult posibil, pentru că acesta este singurul mod în care pot progresa.” (Robert Trif)

„Veneam la aproape toate meciurile Mureșului când încă locuiam aici, de asta sunt foarte mândru că pot evolua din nou pentru Târgu Mureș.” (Solyom Botond)

„Gândurile mele sunt de a câștiga, în primul rând, și de a progresa ca jucător și consider că e o oportunitate mare să joc la nivelul primei ligi. Sper să dovedim cât mai mult și să făcem niște surprize frumoase pentru fani.” (Andrei Mureșan)

„Așteptăm să ne întâlnim cu voi (n.r. suporterii) la sală. Huj, huj, hajra!” (David Engi-Rosenfeld)

„În sfârșit suntem acolo unde ne era locul în ultimii trei ani. Sper că o să ne îndeplinim obiectivul și îmi doresc să fim toți sănătoși și să dăm totul.” (Goran Martinic)

CSM Târgu Mureș va juca în conferința A din Liga Națională, iar în Cupa României va face parte din grupa D în primul tur, alături de CSM VSKC Miercurea Ciuc și CSO Voluntari.

Până în acest moment, nou-promovata i-a adus pe Solyom Botond, Jonathan Person și Goran Gajovic, iar Goran Martinic și toți jucătorii mureșeni ai echipei vor continua în sezonul 2022/2023. La capitolul plecări sunt KC Ross-Miller și Norbert Steff (retras din activitate).

*foto: csmtgm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!