Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari a anunțat despărțirea de Dani Popescu și Tudor Gîrbea

CSO Voluntari a anunțat despărțirea de Dani Popescu și Tudor Gîrbea

În urmă cu două zile, CSO Voluntari anunța despărțirea de pivoții Dejan Borovnjak și Matt McCarthy. În această dimineață, formația ilfoveană a mai anunțat încă doi jucători care nu vor continua în lotul antrenat de Sașa Ocokoljic.

Este vorba de Dani Popescu și Tudor Gîrbea. Primul a evoluat în șase partide pentru CSO Voluntari și a avut medii de 1.5 puncte, 1.2 recuperări și 1.0 pase decisive. Popescu a mai evoluat de-a lungul carierei sale pentru CSA Steaua Turabo, CS Otopeni, BCM U Pitești, CSM Oradea și BC Mureș Târgu Mureș.

 

Mulțumim, Dani și Tudor! 💙 CSO Voluntari ține să își arate toată aprecierea față de eforturile pe care Dani Popescu și...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Wednesday, June 30, 2021

În schimb, Gîrbea a fost unul dintre cei doi jucători utilizați de Ocokoljic pentru varianta U23. În aproape 14 minute petrecute pe parchet, sportivul născut în Iași a adunat 3.1 puncte și 3.2 recuperări. De altfel, Tudor Gîrbea a reușit un capac senzațional în meciul 4 al semifinalei cu U-BT Cluj-Napoca, trimițând seria în decisiv.

Conform surselor Baschet.ro, Gîrbea își va continua cariera la CSA Steaua București. Trupa din Capitală tocmai s-a despărțit de Andrei Mandache, jucător ce va evolua pentru rivala Dinamo. În locul lui Gîrbea, CSO Voluntari l-a transferat pe David Vida.

*foto: Elis Iordache/ABC Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!