Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari câștigă pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc

CSO Voluntari câștigă pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc

CSO Voluntari a câștigat duelul din deplasare contra celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor , în etapa a 23-a din LNBM.

CSM VSKC a început partida în formula Cioacătă, Bogdanovic, Vujadinovic, Lam și Ciucă, în timp ce CSO Voluntari i-a avut în primul cinci pe Vida, Vasiliauskas, Gotcher, Moldoveanu și Thompson.

Primul sfert a început cu puține puncte. Vujadinovic a pus primele puncte pe tabelă, dar Vida a răspuns de la 3 puncte. Vlad Moldoveanu a reușit două coșuri prin procedee dificile. De partea cealaltă a răspuns Lam, cu două pătrunderi pe dreapta, una care s-a „soldat” și cu un and-one. Barro a pus ultimele puncte ale primului sfert, după un assist spectaculos al lui Woods (13-19). Sfertul doi a început cu cei de la CSO Voluntari la timona partidei, care după coșul lui Malcolm Lee aveau un avantaj de zece puncte (15-25). Bogdanovic a furat însă o minge și tripla lui Kelemen a anunțat revenirea pentru gazde. După ce Vasiliauskas a marcat dintr-o triplă (23-32), finalul de sfert a aparținut ciucanilor. Djurovic a marcat cinci puncte consecutive și același Bogdanovic a mai reușit o intercepție, stabilind scorul primei reprize la 39-37 pentru CSO Voluntari. 

Începutul reprizei secunde a aparținut tot gazdelor, care au pus primele șase puncte pe tabelă și i-au ținut pe ilfoveni fără coș marcat preț de patru minute (43-39). Malcolm Lee a spart gheața, cu o triplă din zero grade, urmat de apoi de tripla lui Vlad Moldoveanu după recuperarea ofensivă a lui Ouszy Barro (43-45). Gotcher a mai semnat și el o triplă, pentru ca apoi Malcolm Lee să înscrie de două ori consecutiv (45-52). Basti Ionescu a înscris trei libere consecutive, Vasiliauskas a răspuns cu un coș de 3, pentru ca apoi Lock Lam să răspundă cu un and-one (51-55). Torok a ars plasa cu o aruncare de la mare distanță, iar Woods a semnat ultimele puncte ale sfertului, stabilind scorul după 30 de minute la 62-53 pentru oaspeți.

Lock Lam a deschis ultimul sfert cu cinci puncte consecutive. Vasiliauskas a răspuns cu o triplă și Vlad Moldoveanu a dus diferența la 11 puncte (58-69). Gazdele au revenit însă în partidă, pe mâna tandemului Bogdanovic-Vujadinovic. Moldoveanu a marcat însă și el cinci puncte consecutive iar Gotcher a risipit din dubii pe contraatac și de la 3 puncte (63-79). Dunk-ul lui Thompson din pasa lui Vlad Moldoveanu a accentuat victoria ilfovenilor, care s-au impus în cele din urmă cu scorul de 86-71.

Vlad Moldoveanu a marcat 18 puncte cu 8 recuperări. Eric Thompson și Terry Gotcher au înscrie fiecare câte 13 puncte și Malcolm Lee 12. Mihajlo Bogdanovic a marcat 18 puncte, Branislav Vujadinovic 15, Lock Lam 14 și Aula Sumbry 11.

După acest meci CSO Voluntari are 18-2, în timp ce CSM Miercurea Ciuc coboară la 4-18. Pentru ilfoveni urmează acum derby-ul restant cu U-BT Cluj, în timp ce ciucanii urmează să joace pe terenul lui Dinamo.

*foto: facebook CSO Voluntari/ Vasile Mihai Antonio

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!