Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari se desparte de Anthony Hickey și Devoe Joseph

CSO Voluntari se desparte de Anthony Hickey și Devoe Joseph

CSO Voluntari a anunțat despărțirea de Anthony Hickey și Devoe Joseph, doi dintre principalii remarcați ai LNBM pe parcursul stagiunii 2020/2021.  

Hickey a jucat 33 de meciuri în LNBM și a fost unul dintre principalii realizatori ai competiției cu medii statistice de 15.8 puncte, 7.3 pase decisive, 4.6 recuperări, 2.9 intercepții și 20 la eficiență. În timp ce Devoe, jucătorul cu cele mai multe triple marcate pe parcursul stagiunii precedente (119), a reușit să încheie sezonul cu 17.3 puncte, 3.1 recuperări, 2.6 pase decisive, 1.3 intercepții și 15,7 la eficiență în 35 de partide. 

Referitor la încheierea colaborării cu cei doi sportivi, Ionuț Georgescu, team managerul lui CSO Voluntari, a declarat: 

Anul trecut am fost în postura de a recruta jucători cu potențial de a deveni învingători, câștigători de medalii și trofee. Iar Dee și Antonhy s-au dovedit a fi baschetbaliști de mare valoare, al căror potențial a fost exploatat la maximum de către antrenori. Astfel, amândoi au reușit unul dintre cele mai bune sezoane din carieră.

Desigur, echipele cel mai greu de gestionat și de menținut sunt cele care reușesc să performeze. Atât Anthony, cât și Devoe sunt pregătiți să treacă la nivelul următor și suntem convinși că vor reuși să își atingă obiectivele. Ne bucurăm că episodul CSO Voluntari a reprezentat o bornă importantă pentru ei și le vom ține pumnii în noile lor provocări.

În acest moment, eforturile noastre se îndreaptă pentru ca în perioada următoare să definitivăm lotul. Nucleul de români este finalizat în proporție de 90%, urmând să alegem jucătorii tineri care vor intra în lotul de seniori. Angajamentul cu noul conducător de joc este deja semnat și urmărim îndeaproape alți baschetbaliști de top, cu experiență la nivel înalt, care să se potrivească stilului dorit de Sașa Ocokoljic. Scouting-ul nostru este unul continuu, început încă din vara trecută prin dezvoltarea unei baze de date solide și a unor conexiuni internaționale de încredere, iar performanțele obținute, calificarea în cupele europene și stabilitatea de care clubul se bucură ne aduc mai aproape de unele opțiuni viabile. Este o vară nebună, mulți jucători se lasă așteptați și stau cu ochii pe ligile de top, dar avem încredere că vom forma o echipă redutabilă în Sud, la CSO Voluntari.

Până la această oră, lotul câștigătoarea Cupei României arată în felul următor: Cezar Stănescu, Ousmane Barro, Malcolm Lee, Vlad Moldoveanu, Marcu Badiu, David Vida și Rolland Torok. Sasa Ocokoljic va antrena gruparea ilfoveană și în stagiunea 2021/2022. 

*foto: facebook/ CSO Voluntari - baschet

6 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Faptul ca Voluntariul se desparte de cei mai buni jucatori ai sai din sezonul trecut si asta dupa ce au avut un sezon de debut mai mult decat decent plus ultimul paragraf din declaratie, confirma ce spunea @gyke: au revenit (cel putin in unele parti) banii, bugetele si mai ales pretentiile jucatorilor. Asa ca negocierile se duc pana in ultima clipa.

    Ma intreb cam ce va aduce Voluntariul. Poate ne spune @gyke.

    cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @pipzn
      din ce stiu eu, au semnat cu noul conducator de joc, probail il vor anunta zilele astea; este european si are un cv foarte, foarte bun...
      la SG si pivot se mai negociaza.

      cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      inafara de parcare subterana
      mai sunt si alte proiecte la Sibiu ? ... in speta legate de echipa.

      cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca C S :

    Luca Colceag
    Fiul lui Daniela, fostă Moroșanu, și a lui Sorin Colceag a plecat de la Voluntari și a venit la U-BT.

    cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      schimb
      Un fel de schimb Vida - Colceag

      cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    Raspunde
  • uplifter :

    Voluntari
    Da, Voluntari nu sunt de plâns, este acolo destul lapte și miere pt o echipa buna și fără Hickey și Joseph.
    De fapt, pana la urma, cred ca de plâns sezonul asta ar fi Sibiul din ce se aude, sa ma scuzi te rog gyke, dar astea sunt zvonurile.
    OT. Regret ca TB nu a promovat competiția de la Costinești a copilașilor. Dacă cei mari ar juca numai cu 50% din ardoarea și ambiția celor mici, am avea în campionat niște meciuri super...

    cu 2 ani în urmă (22.07.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii