Stiri Cupa României Masculin

CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu se duelează în returul primei faze a Cupei României

CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu se duelează în returul primei faze a Cupei României

CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu se întâlnesc astăzi (20.12) în manșa retur a primei faze din Cupa României la Baschet Masculin. Ilfovenii au câștigat cu 92-66 în tur.

Primul duel s-a disputat pe terenul gorjenilor și a fost fără istoric, CSO Voluntari conducând în permanență meciul. Ilfovenii au avut atunci cel mult 34 de puncte avantaj.

Peste jumătate din punctele formației antrenate de Sasha Ocokoljic au venit din paint (50), iar rezervele au înscris în total 48 de puncte din totalul celor 92. Patru baschetbaliști ai deținătoarei Cupei au terminat în double figures, cu Ousmane Barro lider în rândul marcatorilor (17 puncte) și Erick Thompson Jr. aproape de double-double (15 puncte, 9 recuperări). Din partea trupei din Târgu Jiu s-a remarcat Kevin Allen (23 de puncte, 10 recuperări).

De la acea dispută, din 24 septembrie, CSO Voluntari a adunat 10 victorii și o înfrângere în campionat și a fost eliminată din FIBA Europe Cup în faza calificărilor de către Benfica Lisabona (83-77). CSM Târgu Jiu a început LNBM cu șase eșecuri la rând, după care a urmat o serie de patru victorii, pentru ca ultimele două partide din campionat să aducă două înfrângeri și bilanțul este 4-8 acum.

Gorjenii nu au mari așteptări de la returul cu Voluntari, după spusele antrenorului Davitkov la finalul disputei din campionat cu CSM Focșani:

„Nu avem mari aşteptări de la acest meci. Este o altă competiţie, cu alte reguli, cu doi jucători români pe teren. Vom încerca să oferim şansa jucătorilor români din lot. Va fi foarte dificil acum să călătorim după un asemenea meci (n.r. după înfrângerea cu CSM Focșani, 78-73), însă vom vedea ce se va întâmpla, vom încerca să jucăm cel mai bun baschet”, a declarat Jordanco Davitkov pentru csmtargujiu.ro.

Cele două formații vor fi adversare pentru a treia oară în acest sezon, întâlnindu-se deja și în campionat, unde tot Voluntari s-a impus, scor 83-69.

Meciul începe la ora 17.00 și va fi transmis în direct pe Digisport 2, LookSport 3 și YouTube FRB TV. Formația calificată de aici o să joace cu CSU Sibiu în sferturi.

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!