Stiri Cupa României Masculin

CSȘ Giurgiu încearcă revanșa în fața celor de la BC Miercurea Ciuc

Paul Olar

Paul Olar
21.03.2013

Liga Națională

Etapa 28

Sala Sporturilor

Giurgiu

9-18 Fișa meciului 3-24

CSȘ Giurgiu și BC "Perla Harghitei" Miercurea Ciuc inaugurează vineri, 22 martie, etapa cu numărul 28 a Ligii Naționale de baschet masculin. Combatantele se întâlnesc într-o confruntare ce va avea loc la Sala Sporturilor "Chauncey Hardy" din Giurgiu.

Ciucanii se deplasează la malul Dunării pentru a da piept cu o formație aflată într-o situație extrem de dificilă. "Blestemul accidentărilor" nu este singura povară de pe umerii băieților lui Chris Terrell, atmosfera în sânul echipei fiind afectată de serioasele probleme financiare. Situația este cât se poate încordată în tabăra "lupilor", având în vedere că baschetbaliștii americani au refuzat să se prezinte la antrenamente din cauza neplății salariilor. Un caz neplăcut, cu care se confruntă din păcate și alte grupări sportive din țara noastră. Astfel, disputarea partidei de vineri este pusă sub semnul întrebării, iar în cazul în care încleștarea are parte de un fluier de start, va fi interesant de urmărit cu câtă ardoare se vor lupta jucătorii din sudul țării pentru o victorie.

De moralul la pământ ce îi caracterizează pe giurgiuveni vor încerca să profite cu siguranță elevii lui Lazslofy Botond. Harghitenii au trecut de CSȘ și în tur, într-un meci încheiat cu scorul de 76-63 și sunt în căutarea unui succes ce să resusciteze gruparea în vederea abordării playout-ului, acolo unde Bubalo și compania se vor bate pentru salvarea de la retrogradare. Totodată, Miercurea Ciuc ocupă penultima poziție în clasament, cu un total de 30 de puncte, deci un rezultat pozitiv în deplasare ar putea fi important din toate punctele de vedere.  

Brigada de arbitrii, respectiv ora de disputare a partidei, nu au fost aflate până în momentul redactării acestui material.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!