Stiri Cupa României Masculin

CSU Atlassib Sibiu vs. CS Energia Târgu Jiu, în returul sferturilor Cupei României

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
08.01.2015

Cupa României

Sferturi - Retur

Vineri, 9 ianuarie - Ora 18:00

DigiSport 2

Sala Transilvania Sibiu

  Fişa meciului  

Ȋnvinsă cu 78-82 de către deținătoarea trofeului Cupei României, CS Energia Târgu-Jiu, ȋn manșa tur de la Târgu-Jiu, CSU Atlassib Sibiu trebuie să remonteze diferența de patru puncte, ȋn returul de la Sibiu pentru a accede ȋn "Final Four-ul" Cupei României. "Galben-albaștrii" au sanșe mari de calificare, ținând cont că, ȋn actuala stagiune, aceștia sunt invincibili pe propriul teren.

Sibienii s-au calificat ultima dată ȋn semifinalele Cupei României, ȋn 2007, când au fost opriți ȋn drumul spre finală de Elba Timișoara, scor 81-89. Ȋn final, CSU Sibiu a câștigat locul trei, după ce a ȋnvins-o pe U Mobitelco Cluj-Napoca 20-0 (prin neprezentarea clujenilor). Trofeul ȋn acea ediție a fost câștigat de către CSU Ploiești, care s-a impus ȋn finala competiție cu scorul de 89-69 ȋn fața celor de la Elba Timișoara.

Partida se anunță extrem de echilibrată, având ȋn vedere că scorul ȋntâlnirilor directe este de 8-8. CS Energia Târgu-Jiu pleacă cu un ușor avantaj moral, datorită celor două victorii ȋn fața sibienilor din acest sezon.

Sibienii primesc o veste bună, ȋnaintea returului. Privată de absența lui Bojovic, accidentat ȋn manșa tur, CSU Sibiu se poate bucura de angajamentul celui mai bun marcator al său ȋn returul de la Sibiu.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și CS Energia Târgu-Jiu va avea loc vineri, 9 februarie, ȋn Sala "Transilvania", ȋncepând cu ora 18:00.

*Foto: csusibiu.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    asa ceva........
    asemenea arbitraj ca la meciul asta mai se vede doar cand joaca .... stim noi cine! grigoras si cu toata sleahta de arbitrii din acest meci s-au intrecut pe ei, cine face mai multe hotii! dare-ar boala in voi de spurcati, cu arbitrajul vostru, sa va bata Dumnezeu de talhari!

    cu 9 ani în urmă (09.01.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Al 6-lea jucator
    Fara suparare pentru fanii sibieni dar astazi arbitrajul a fost al 6-lea jucator al Sibiului. Fara contributia majora a incompetentilor de servici Sibiul era departe de OT si de Final Four.

    cu 9 ani în urmă (09.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!