Stiri Cupa României Masculin

CSU Ploiești, record la procentaje și victorie cu Miercurea Ciuc

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.11.2012

95 - 69
28-15, 28-16, 23-22, 16-16
  Statistica  

CSU Ploiești nu a avut nicio emoție cu BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc. Dado Arnautovic, antrenorul prahovenilor, a rulat tot lotul, și fără a folosi niciun jucător mai mult de 25 de minute s-a impus în duelul cu ocupanta locului 14 în clasamentul LNBM.

Ploieștiul a câștigat cu 95 – 69 un meci în care a stabilit recordul sezonului la procentajul aruncărilor de două puncte încercate, 80.95%.

Cinci jucători ai gazdelor au avut 100% la aruncările de două puncte iar doi au fost perfecți de la mare distanță.

Virgil Stănescu a fost principalul marcator al gazdelor, cu 23 puncte. Vladimir Tica a avut 12 puncte, iar Cătălin Burlacu 10.

Vlad Negoițescu a primit peste 13 minute de joc, a marcat 8 puncte și a recuperate 5 mingi, cele mai multe ale unui jucător de la Ploiești.

Marijo Hajdic a fost principalul realizator al harghitenilor, cu 13 puncte. Franko Filipovic și Jonathan Dupre au marcat câte 12 puncte.

Miercurea Ciuc a marcat 38% din spatele semicercului de 6.75m, dar doar 50% dintre încercările de două puncte. A recuperate 19 mingi, față de cele 30 ale ploieștenilor.

CSU Ploiești a pasat decisive la 28 dintre cele 41 de coșuri din acțiune marcate.

Ploieștiul obține a 7-a victorie în LNBM și ocupă locul 6 în clasament, la egalitate de puncte cu alte 6 echipe. Etapa următoare va întâlni pe BC Timișoara într-o reeditare a finalei din sezonul trecut.

BC Miercurea Ciuc suferă a 10-a înfrângere a sezonului iar etapa următoare va juca pe teren propriu cu BC Timba Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!