Stiri Cupa României Masculin

CSU Sibiu va transforma un spațiu liber în teren de baschet

CSU Sibiu va transforma un spațiu liber în teren de baschet

BC CSU Sibiu transformă un spațiu de aproape o mie de metri pătrați în sală de baschet cu teren omologat.

Beneficiarii acestui proiect vor fi cei peste 200 de juniori ai clubului. De altfel, este pentru prima dată în istorie când CSU Sibiu va fi reprezentată la toate categoriile de vârstă. 

 

🤩BC CSU Sibiu transformă un spațiu de aproape o mie de metri pătrați în sală de baschet cu teren omologat și continuă să...

Posted by BC CSU Sibiu on Wednesday, October 21, 2020

Dezvoltarea baschetului sibian a fost dintotdeauna o prioritate pentru BC CSU Sibiu, iar lucrul acesta nu îl poți obține fără infrastructură pentru antrenamente, în primul rând. Alături de colegii mei Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci, am reușit să creștem extrem de mult acest proiect Avem 6 antrenori, coordonați de reputatul antrenor sârb Goran Vrkic, antrenori care pregătesc peste 200 de juniori. A apărut însă problema spațiilor de antrenamente și mă bucur că alături de Zacaria și Eco Sport Team, cărora le mulțumim pentru tot sprijinul, am reușit să găsim varianta cea mai bună pentru copii legitimați la CSU, atât pentru antrenamente cât și pentru meciuri oficiale, dacă va fi nevoie, a declarat Alexandru Hanea, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al BC CSU Sibiu.

Acesta a fost completat de directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca, care consideră proiectul un pas important spre o academie de baschet: 

E un pas important spre o academie de baschet în adevăratul sens al cuvântului, așa cum Sibiul, prin tradiția pe care o are în baschet, o merită din plin. Așteptăm să vedem în ce condiții și când putem începe și competițiile. Momentan ne bucurăm că BC CSU Sibiu continuă să inspire generații întregi de tineri și facem toate eforturile pentru a le oferi standarde cât mai bune pentru practicarea baschetului de performanță.

*foto: facebook/ CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!