Stiri Cupa României Masculin

Cupa României la baschet masculin, în săptămâna a doua din noiembrie?

Cupa României la baschet masculin, în săptămâna a doua din noiembrie?

Federaţia Română de Baschet şi cluburile din LNBM caută o soluţie pentru a începe meciurile oficiale, după ce prima „bulă” a Cupei României a fost amânată de cazurile numeroase de covid-19, motiv pentru care a fost amânată şi prima rundă din LNBM, programată pentru finalul acestei luni.

Joi s-a anunţat programul naţionalei României, care îşi ia 13 din 15 cei jucători convocaţi din LNBM. Astfel, „Vulturii” se vor reuni pe 13 noiembrie pentru un stagiu de pregătire de nouă zile la Bucureşti, în vederea partidelor cu Polonia şi Spania.

Astfel, din informaţiile baschet.ro, Federaţia caută o soluţie pentru ca echipele să dispute măcar un turneu în acest debut de sezon.

Astfel, FRB caută ca în perioada dinaintea intrării în cantonament a naţionalei să se joace primul turneu al Cupei României. Cel mai probabil perioada aleasă va fi undeva între 8 şi 11 noiembrie.

Rămâne să vedem aşadar cum şi dacă se juca în Cupa României luna viitoare. Ce-i drept, programul este unul destul de inflexibil pentru organizatori, care au doar o mică „fereastră” pentru desfăşurarea vreuneia dintre competiţii. Mai ales după ce protocolul medical a fost schimbat în urma situaţiei dificile dinainte de Cupa României.  

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii