Stiri Cupa României Masculin

David Vida, Rolland Torok și Daniel Voicu rămân la CSO Voluntari

David Vida, Rolland Torok și Daniel Voicu rămân la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook a clubului, că David Vida, Rolland Torok și Daniel Voicu rămân și anul viitor în lot. Ilfovenii au prezentat și despărțirea de Cezar Stănescu, jucător care s-a aflat în echipa alb-albastră din 2018.

Torok și Vida au sosit în vara lui 2021 la Voluntari, de la CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca, semnând pe doi ani, fiind colegi în trecut sub Feleac, în vreme ce Voicu a bifat primul sezon la nivel de seniori.

Atât Rolly Torok, cât și David Vida au prins câte 33 de partide pe plan intern, amândoi petrecând cel puțin 15 minute în medie pe parchet. Voicu a jucat în 6 rânduri, periodaă terminată cu medii de 1.8 puncte și 1.0 recuperări.

Dintre cei trei, mediile cele mai bune le-a avut Torok, cu 7.5 puncte, 3.0 recuperări și 41.9% din spatele arcului de cerc. Vida a contribuit cu 4.4 puncte, 1.9 recuperări, 0.6 assist-uri, 0.5 intercepții și 32% de la distanță.

Pe lângă aceștia, Voluntari a anunțat și despărțirea de Cezar Stănescu, jucător care a prins două meciuri în LNBM în stagiunea precedentă și a avut medii de 2.0 puncte, 2.0 recuperări și 1.5 pase decisive.

Până în prezent, CSO Voluntari a semnat doi jucători noi pentru 2022/2023, Lucas Tohătan și Dragoș Axinte completând lotul vicecampioanei României.

*foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!