Stiri Cupa României Masculin

Declarații Laszlofy Botond despre eliminarea din cupă și despre obiectivele pentru acest sezon

Declarații Laszlofy Botond despre eliminarea din cupă și despre obiectivele pentru acest sezon

CSM Miercurea Ciuc a început sezonul competițional 2019/2020 cu două înfrângeri în Cupa României, suferite în fața lui CSM Mediaș. La finalul jocului de la Mediaș, încheiat cu scorul de 87-70, antrenorul ciucanilor, Laszlofy Botond ne-a oferit o declarație în care a vorbit despre evoluția echipei sale.

Nu sunt mulțumit nici pe departe și văzând pe ansamblu, cu doi jucători lipsă din rotația de bază, unul dintre străini și cu Robert Medgyesy, point guard-ul de rezervă, a fost mult mai dificil. Astăzi a trebuit să joc cu un singur point guard și s-a văzut că la un moment dat a terminat benzina și nu a luat cele mai bune decizii. Au fost și lucruri bune în meciul acesta. Eu zic că ar fi trebuit să pierdem la 30-40 de puncte, văzând câte mingi am pierdut. Totuși am avut forța să revenim la 6 puncte diferență, când mai erau patru minute. Acolo am terminat meciul dar este un semn îmbucurător. Băieții au luptat, au arătat calitate dar avem mult de lucru încă. Cu puține meciuri de pregătire, nu am avut un obiectiv mare în cupă. Sâmbătă începe campionatul și sper să fim pregătiți acolo.

Întrebat dacă echipa actuala este mai puternică decât cea din sezonul precendent, tehnicianul a replicat:

Cu siguranță. Cred că în anumite momente ale jocului am și arătat asta. Nu am reușit să o ținem până la capăt pentru că rotația a fost scurtă. Dacă lipsește un jucător străin, pe care l-ai adus să joace minute multe, plus point guard-ul de rezervă, rotația și punctele de pe bancă s-au scurtat foarte mult.

Laszlofy Botond a trasat și obiectivele pentru acest sezon competițional:

Ne propunem să ne calificăm în primele patru echipe din grupa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Primul lucru, să nu avem ghinionul din sezonul trecut, când am avut accidentări, probleme cu vizele și tot am lungit-o până am ajuns la sfârșit la o formă mai bună, când aproape s-a terminat campionatul.

*foto: baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii