Stiri Cupa României Masculin

Dinamo București a câștigat primul amical din presezon

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
06.09.2022

Dinamo București a câștigat primul amical din presezon

CS Dinamo București a jucat primul meci amical din acest presezon și a obținut o victorie categorică în fața celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc. Scorul final al partidei a fost 94-66. Pe lângă cele patru sferturi regulamentare, cele două au mai jucat 10 minute suplimentare pentru a acorda șanse juniorilor și pentru consolidarea schemelor.

În duelul din Sala Polivalentă din Ștefan Cel Mare, Rareș Uță a avut un debut excelent în tricoul alb-roșu. El a avut un double-double (14 puncte, 10 recuperări). Andrei Mandache a înscris și el 14 puncte. Radu Vîrnă și Ștefan Grasu au înscris câte 11 puncte, iar Toni Katic a fost ultimul jucător în double-digits cu 10 puncte. Vlad Moldoveanu a ajuns în urmă cu câteva zile din SUA și a înregistrat 25 de minute, în care a strâns 9 puncte, la fel ca Darnell Edge. Donte Ingram a avut 7 puncte, David Pătru 3 și Alex Luca 2.

La CSM VSKC Miercurea Ciuc, cel mai bun jucător a fost Meshack Lufile, care a adunat 15 puncte. Nemanja Manoljovic și Amedeo Casale au avut câte 13 puncte. Vladislav Frolov (5 puncte), Andrija Draskovic (4), Haris Cucovic (4), Lucian Țîbîrnă (3), Cezar Stănescu (3), Zoltan Zerkula (3).

Pentru Dinamo București, următorul meci amical va avea loc mâine, 7 septembrie, de la ora 18:30. Adversarii dinamoviștilor sunt cei de la CSM Târgu Mureș, iar meciul este programat tot în polivalenta din Ștefan cel Mare.

*foto: Facebook/Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!