Stiri Cupa României Masculin

Dinamo București, a treia victorie consecutivă în LNBM

Dinamo București, a treia victorie consecutivă în LNBM

Dinamo București a câștigat partida cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, scor 85-73. Partida s-a jucat pe teren propriu, în turneul găzduit LNBM găzduit de alb-roșii.

Dinamo a început partida în formula Cebasek, Năsturescu, Price, Masters și Diaconescu, în timp ce Miercurea Ciuc  i-a avut în primul cinci pe Laane, Shepherd, Movileanu, Șerbănescu și Corpodean.

Partida a început echilibrată, iar după cinci minute gazdele conduceau la 2 puncte (9-7). Însă până la finalului sfertului, dinamoviștii au reușit însă să își creeze un avantaj important pe tabelă (25-13). În al doilea sfert Dinamo a dus diferența chiar și la 17 puncte, după un coș de 3 al lui Kevin Calotă (37-20). Harghitenii au început ușor ușor să taie din avansul dinamoviștilor, intrând la pauză la o diferență de 12 puncte (44-32).

Scenariul s-a repetat și în repriza secundă. Dinamoviștii și-au asigurat un avantaj liniștitor încă de la începutul reprizei secunde, după un run de 12-2 (56-34). Cu Alston în prim plan, harghitenii au ajuns la 15 puncte după 30 de minute (70-55). Elevii lui Laszlofy Botond au avut puterea să vină chiar și la 8 puncte distanță de Dinamo (81-73), dar în cele din urmă n-au avut însă puterea să recupereze un deficit atât de mare. Astfel, elevii lui Hristu Șapera s-au impus cu 85-73.

Armin Cane a reușit un double-double pentru dinamoviști, cu 15 puncte și 10 recuperări. Jevon Masters a înscris și el 15 puncte, Price a adunat 12 puncte cu 6 pase decisive iar Cebasek 12 puncte.

De partea cealaltă s-au remarcat Alston și Shepherd, amândoi cu câte 18 puncte, Rait Laane cu 13 puncte și Raoul Olariu cu 10 puncte, 3 pase decisive și 2 recuperări în numai 10 minute.

Dinamo reușește a treia victorie consecutivă sub comanda lui Hristu Șapera și ajunge la un bilanț pozitiv, de 9 victorii și 8 înfrângeri. De p artea cealaltă, CSM Miercurea Ciuc coboară la 2-20.

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!