Stiri Cupa României Masculin

Donatas Tarolis va absenta de pe teren în următoarele săptămâni

Donatas Tarolis va absenta de pe teren în următoarele săptămâni

Donatas Tarolis va absenta de pe parchet în următoarele trei săptămâni. 

Pivotul lituanian a suferit o accidentare în partida cu CSM Galați, prima partidă din cadrul turneul 9 al LNBM. 

Conform paginii oficiale de Facebook a lui U-BT Cluj-Napoca, diagnosticul oficial este o entorsă de gradul II:

Doni a suferit o entorsă de gleznă în meciul cu CSM Galați. Inițial am efectuat o radiografie, iar pentru siguranța noastră și a lui am realizat și un RMN. În urma analizelor, s-a confirmat diagnosticul: entorsă de gradul II. Nu există niciun semn de fractură, iar acest lucru ne liniștește și ne face să fim optimiști. Va lipsi de pe teren în jur de 2-3 săptămâni, timp în care ne vom ocupa de recuperarea lui prin fizio și kinetoterapie, a declarat kinetoterapeut Adrian Resteman.

Cu medii statistice de 12,7 puncte, 4,2 recuperări, 1,9 pase decisive, 0,9 intercepții, 0,7 capace, 1,7 posesii pierdute și 12,5 la eficiență, Tarolis este o piesă importantă în rotația gândită de Mihai Silvășan pentru acest sezon. 

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează un nou turneu pe teren propriu, în care trupa de pe Someș va da piept cu CSM Focșani și CSM Miercurea Ciuc. 

*foto: facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii