Stiri Cupa României Masculin

Dovis Bickauskis: „Se pare că ne ajută foarte mult faptul că jucăm acasă și avem publicul de partea noastră”

Dovis Bickauskis: „Se pare că ne ajută foarte mult faptul că jucăm acasă și avem publicul de partea noastră”

CSM CSU Oradea a bifat a opta victorie în fața propriilor suporteri în Liga Națională de Baschet Masculin, după 87 la 51 vineri seara (04.03) în confruntarea cu CSM VSKC Miercurea Ciuc în etapa a 22-a.

Dovis Bickauskis s-a remarcat pentru bihoreni în acest duel, cu 19 puncte (4/6 de la distanță), 6 pase decisive și un indice al eficienței de 23 de unități. Pentru Bickauskis, acesta a fost al treilea meci consecutiv în campionat terminat în double digits.

Conducătorul de joc a oferit câteva declarații la finalul partidei pentru csmoradea.ro, acesta spunând că echipa sa a făcut un joc reușit:

„Consider că a fost un reușit pentru noi. L-am început cum trebuie și nu am permis adversarului să revină. Se pare că ne ajută foarte mult faptul că jucăm acasă și avem publicul de partea noastră. Le mulțumesc fanilor că sunt alături de noi atunci când parcurgem o perioadă mai puțin fastă.”

Lituanianul crede că modificarea impusă de FIBA avantajează clubul orădean, dar nu se așteaptă la o misiune simplă cu Bakken Bears:

„Pe hârtie modificarea impusă de FIBA ne avantajează. Cu toate acestea întâlnim o echipă cu experiență internațională. Nu avem foarte multe detalii concrete despre cei de la Bakken, dar cu siguranță începând de acum ne vom familiariza cu caracteristicile acestei echipe. Știu că participă cu regularitate în cupele europene și au multă experiență, incluzând prezențe în fazele superioare din Europe Cup. Ne dorim calificarea, dar este clar că avem o misiune deloc simplă.”

CSM Oradea urmează să joace pe 9 martie în Danemarca, la Risskov, împotriva lui Bakken Bears, meciul începând la ora 19.30.

*foto: Roby Boroș / fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!