Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic: „Avem cel mai nefavorabil tablou posibil”

Dragan Petricevic: „Avem cel mai nefavorabil tablou posibil”

Astăzi, 11 februarie, s-a stabilit tabloul turneului final al Cupei României, turneu ce urmează să fie găzduit de Cluj-Napoca

Iată ce a declarat, Dragan Petricevic, antrenorul lui SCM Timișoara referitor la tragerea la sorți: 

Avem cel mai nefavorabil tablou posibil, meci cu campioana din Oradea și apoi un posibil duel cu una dintre primele două clasate din Liga Națională, dar cu siguranță nu vom merge la Cluj-Napoca doar pentru a face act de prezență și pentru a vedea din nou frumoasa sală de acolo.

Declarația a apărut pe pagina oficială de Facebook a clubului timișorean la scurt timp după ce s-a aflat faptul că SCM Timișoara va juca în sferturile de finală cu ultima campioană a României, CSM CSU Oradea. Câștigătoarea acestui sfert de finală se va confrunta pentru un loc în finala competiției cu echipa care își va adjudeca confruntarea dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca. 

*foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    o fi influenta
    nisipului saharian sau a fumat ceva tov Dragan? Adica e mai nasol sa joace primul meci cu CSM decat cu U ?, dar probabil trebuie tratat cu ignore...

    cu 3 ani în urmă (11.02.2021)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      In primul rand
      Eu nu inteleg de ce de plange de tabloul dificil din moment ce Timisoara probabil va parasi competitia dupa primul meci.

      cu 3 ani în urmă (11.02.2021)
    • CSM CSU Oradea Sebas:

      In al doilea rand
      Succes tuturor!

      cu 3 ani în urmă (11.02.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!