Stiri Cupa României Masculin

Dragan Petricevic şi 10 jucători confirmaţi pozitiv cu COVID-19

Dragan Petricevic şi 10 jucători confirmaţi pozitiv cu COVID-19

SCM Timișoara a confirmat pe cale oficială cele 11 cazuri de COVID-19 din sânul echipei. 

Din păcate, 10 jucători și antrenorul manager Dragan Petricevic au primit rezultate pozitive la testarea efectuată ieri. Toate cele 11 persoane au intrat, conform protocolului medical, în izolare.

Referitor la situația de la SCM Timișoara și din baschetul românesc, Petricevic a declarat:

Dragi suporteri, dragi iubitori ai baschetului, cum ați auzit deja, nici echipa noastră nu a scăpat de infectarea cu cel mai parșiv virus de care s-a auzit până acum. Spun cel mai parșiv deoarece toti cei infectați de la echipa noastră nu simțim și nici nu am simțit niciun fel de simptome, în afară de cele normale pentru această perioadă a anului. Chiar dacă ne-am protejat cât se poate de mult, și pot să spun că Baschet SCM Timișoara a stat foarte bine la acest capitol, chiar dacă am efectuat în ultima lună alte două teste și toți erau negativi, iată ca la cel de ieri am aflat ceea ce ne-a șocat pe toți, mai ales dacă știm că în continuare suntem cu toții asimptomatici. Asta, dragi suporteri, înseamnă un singur lucru, că acest virus este unul parșiv, ascuns în spatele simptomelor normale de răceală de sezon și că trebuie cu toții să triplăm eforturile ca să-l învingem. Nu credem în teoriile conspirației, ci credem cu tărie că trebuie în continuare să ascultăm sfaturile medicilor, să avem încredere în ei, să purtăm mască și să evităm aglomerația cât se poate de mult. Echipa de baschet SCM Timișoara a făcut toate aceste lucruri și totuși s-au găsit 11 infectați (asimptomatici). Asta înseamnă un singur lucru, că virusul există, că este greu de controlat răspândirea lui și că trebuie să fim cu toții pregătiți pentru ziua când îl vom întâlni aproape cu toții. Iar în ziua aia să-l "întâmpinăm" cum se cuvine și să-l învingem! Prioritatea noastră în acest moment este acest "meci" cu virusul, din care vă asigur că vom ieși învingători. Da, în acest moment putem să spunem că suntem "conduși" pe tabela de scor, dar nu este primul și nici ultimul meci pe care, susținuți de suporterii noștri, am reușit să-l câștigăm. Avem nevoie de voi, de încrederea și de încurajările voastre.

Reamintim faptul că, după ce în ultimele trei zile au apărut tot mai multe cazuri de coronavirus în rândul echipelor din Liga Națională de Baschet Masculin, Federația Română de Baschet a luat decizia suspendării turneelor de calificare la Final 8-ul Cupei României.

*foto: facebook/ SCM Timișoara-pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii