Stiri Cupa României Masculin

Duelurile din primul tur al Cupei României Masculin 2019-2020

Andreea Vlase

Andreea Vlase
29.07.2019

Duelurile din primul tur al Cupei României Masculin 2019-2020

Astăzi a avut loc, la Oradea, tragerea la sorți pentru primul tur al Cupei României la baschet masculin, ediția 2019-2020. În primul tur se vor confrunta echipele din grupa a doua valorică din campionat, care au fost pe locurile 9-16 în precedenta ediție a LNBM.

Iată duelurile din primul tur al Cupei României Masculin, ediția 2019-2020:

CSM Sighetu Marmației vs CSM Galați

CSO Voluntari vs ABC Athletic Constanța

CSM 2007 Focșani vs CSM Târgu Mureș

CSM VSKC Miercurea Ciuc vs CSM Mediaș

Turul va avea loc în 5 octombrie, pe terenul primelor echipe, iar returul va avea loc în 9 octombrie.

Câștigătoarelor din primul tur li se vor alătura în turul secund formațiile de pe locurile 5-8 în ultima ediție de campionat (BCM U FC Argeș Pitești, SCM Timișoara, Steaua București și Dinamo Știința București). Turul doi se joacă în 27 noiembrie și 4 decembrie. Primele patru clasate în ultima ediție a LNBM (CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu – deținătoarea cupei, U-BT Cluj și SCM U Craiova) vor intra direct în turul 3 al Cupei României, în care se decid calificatele la Final 4, programat în 28 decembrie și 8 ianuarie. Turneul final va avea loc în 8-9 februarie.

*foto: Adrian Bugariu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!