Stiri Cupa României Masculin

După Giurgiu, ciucanii ancorează la Constanţa

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.12.2012

Liga Națională

Etapa 14

- Sala Sporturilor Constanţa -
marți (18.12), ora ??:??

1-11 Fișa meciului 2-11

BC PH Miercurea Ciuc se deplasează marţi seară la Constanţa pentru a întâlni nou promovata Farul. Având în vedere poziţiile ocupate de cele două combatante, putem clasifica acest joc ca fiind un derby al subsolului între două formaţii care îşi doresc la fel de mult victoria, pentru a încheia într-o notă pozitivă finalul de an.

Este primul duel all-time între gruparea de la Malul Mării şi harghitenii conduşi de către Laszlofy Botond. Ambele formaţii au evoluat peste aşteptări în runda precedentă, însă doar ciucanii au izbutit să-şi treacă în cont victoria în faţa celor de la CSŞ Giurgiu. De partea cealaltă Costel Cernat a fost foarte aproape de o surpriză, însă finalul confruntării din Sala Transilvania le-a năruit speranţele constănţenilor.

Practic ne aşteptăm la un duel interesant, în care ambele echipe pot triumfa. Totuşi favorită este BC PH Miercurea Ciuc, mai ales după succesul surprinzător din etapa trecută. Ar fi o ocazie excelentă pentru ciucani să lege două victorii, aspect care nu s-a mai petrecut în sezonul regulat.

În ceea ce priveşte echipa gazdă, aceasta se confruntă în continuare cu problemele medicale, iar banca scurtă a constănţenilor ar putea conta decisiv în economia partidei.

Cei trei arbitri desemnaţi să oficieze în Sala Sporturilor din Constanţa sunt Bedir Sefer, Manu Catalin, Serban Rasog, comisar fiind Gheorghiţă Mădirjac.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!