Stiri Cupa României Masculin

Dupre şi Bubalo vorbesc despre partida cu SCM U Craiova.

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
23.02.2013

Conducatorul de joc al  Ciucanilor, Franjo Bubalo şi extrema Jonathan Dupre au vorbit pentru totalbaschet.ro despre partida de pe teren propriu cu SCM U Craiova.

Franjo Bubalo (foto) este conștient de valoarea adversarului din această seară, dar crede că dacă vor juca precum în a doua repriză a meciului cu CSU Atlassib Sibiu, din etapa trecută, pot ptoduce o supriză.

Dacă vom practica jocul pe care l-am practicat în a doua jumătate din meciul cu Sibiu, avem şansa de a produce o surpriză în meciul de mâine. Craiova este o echipă mare, în ultimele meciuri au jucat foarte bine,  dar avem şi noi şansa noastră.

Coechipierul său, Jonathan Dupre , știe, la rându-i, că nu va fi un meci ușor însă afirmă că va da totul pe teren pentru a obține victoria. 

Cred că jocul cu Craiova va fi unul foarte disputat. Sper să evoluez cât mai bine şi să îmi ajut echipa să câştige. Cred că dacă vom avea o intensitate bună pe tot parcursul celor patru sferturi avem şansa de a obţine o victorie. Ştim că nu va fi uşor, dar suntem pregatiţi pentru orice. Vom da totul pentru a obţine victoria.

BC Miercurea Ciuc ocupă locul 14, cu doar 3 victorii şi 19 înfrângeri, în timp ce gruparea din Banie continuă cursa de urmările a liderului, CSM Oradea. Oltenii ocupă în acest moment locul 2 cu 17 victorii şi doar 5 înfrângeri. Partida BC Miercurea Ciuc-SCM U Craiova va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 18:00, în sala sporturilor din Miercurea Ciuc.

2 comentarii la aceasta stire:
  • icatalin74 :

    Arbitrii!
    Singura temere a mea e brigada de arbitrii!...sper sa fluiere ce e pe teren,nu sa inventeze!
    Altfel ,Craiova e net superioara!
    Succes Stiinta!

    cu 11 ani în urmă (23.02.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    .............
    pffffffffffffffffffffff

    cu 11 ani în urmă (23.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!