Stiri Cupa României Masculin

Dusko Vujosevic va sta pe bancă la meciul lui U-BT cu CSM CSU Oradea

Dusko Vujosevic va sta pe bancă la meciul lui U-BT cu CSM CSU Oradea

Veteranul Dusko Vujosevic revine oficial pe banca tehnică, după o pauză de mai mulţi ani. Fostul mare antrenor al lui Partizan va lua locul lui Mihai Silvăşan şi Branko Cuic, ambii suspendaţi după evenimentele de la finalul partidei cu SCM U Craiova.

Dusko Vujosevic a ajuns la U-BT la începutul sezonului trecut. El ocupă funcţia de antrenor coordonator, după ce a luat o pauză de mai mulţi ani de la baschet din cauza unor probleme de sănătate.

Vujosevic îi va antrena pe clujeni în meciul cu CSM CSU Oradea, care începe astăzi, de la ora 19:45.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    No,
    asta de surpriza, super tare, chiar nu ma asteptam. E o chestie de statement, clar. Daca iese si o victorie din asta, atunci le dam o bere celor care i-au suspendat pe lolec si bolec

    cu 2 ani în urmă (07.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!