Stiri Cupa României Masculin

Emanual Shepherd este noul jucător al lui CSM Miercurea Ciuc

Emanual Shepherd este noul jucător al lui CSM Miercurea Ciuc

CSM Miercurea Ciuc a anunțat un nou transfer. Emanual Shepherd va evolua pentru formația din Harghita în sezonul competițional 2020/2021.

Emanual Shepherd s-a născut pe 29 decembrie 1995 în Toronto, Canada. El măsoară 2.03 metri și evoluează pe pozițiile 3-4.

Între 2014 și 2018, Shepherd a jucat în NCAA la Cochise College și Southern University. La nivel profesionist a făcut parte din lotul lui Gelph Nighthawks în sezonul 2018/2019 în Canadian Elite Basketball League (CEBL). În ultima stagiune el a jucat în Armenia la Urartu Yerevan.

CSM Miercurea Ciuc îi are în lot până în prezent pe Adrian Movilean, Vlad Corpodean, Rait-Riivo Laane, Matevz Magusar, Toomas Raadik și Dainius Chatkevicius.a

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!