Stiri Cupa României Masculin

F4 Craiova. Gazdele turneului și U BT Cluj-Napoca, favorite în oferta SuperBet la accederea în finala Cupei

F4 Craiova. Gazdele turneului și U BT Cluj-Napoca, favorite în oferta SuperBet la accederea în finala Cupei

Astăzi, 15 februarie, demerează Final Four-ul Cupei României la baschet masculin, găzduit de Craiova. Gazdele de la SCM U Craiova și U BT Cluj-Napoca sunt favorite la accederea în finală, în opinia Superbet.

Astfel, Superbet oferă următoarele cote pentru meciurile din semifinale:

CSO Voluntari vs U BT Cluj-Napoca: 1-4.05          X-17.00                2-1.32
SCM U Craiova vs CSM Galați:          1-1.15            X-20.00               2-7.00

Prima partidă din semifinale pune față în față echipele cu cel mai bun bilanț din Liga Națională. U BT Cluj-Napoca nu a pierdut încă vreun meci în competițiile interne, în timp ce CSO Voluntari are doar două înfrângeri. Ne așteptăm la un meci mai echilibrat decât o arată cotele, mai ales că în Cupa României se folosește regula cu doi jucători români. În meciul de campionat, singurul în care cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon, U BT Cluj-Napoca s-a impus cu scorul de 89-82. Ne așteptăm din nou la un meci echilibrat, mai ales că este unul eliminatoriu iar fiecare echipă va da totul pentru a ajunge în finală. Astfel mizăm pe faptul că diferența la finalul partidei nu va fi mai mare de 12 puncte în favoarea lui U BT Cluj-Napoca.

Cea de-a doua semifinală are o favorită certă și anume gazda turneului final, SCM U Craiova. Toate calculele hârtiei sunt în favoarea oltenilor. Singurul lucru care ar putea deregla garnitura lui Michalis Kakiouzis este presiunea, care de obicei apăsă greu pe umerii organizatoarei Final Four-ului, iar acest lucru a fost des întâlnit în ultmele sezoane. Am ales pentru acest joc o cotă mai curajoasă pe „succesiune evenimente” și mergem pe o victorie a Craiovei în confruntarea cu CSM Galați și maxim 156 de puncte marcate în meci.

Recomandările pentru meciurile din semifinale:

CSO Voluntari vs U BT Cluj-Napoca – H1 (12.5) – cotă 1.50
SCM U Craiova vs CSM Galați – 1& TPS (156.5) – cotă 2.19

foto: SCM Craiova (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!