Stiri Cupa României Masculin

F4 Craiova. Javon Masters, după înfrângerea din semifinale: „Nu multă lume se aștepta ca noi să ajungem până aici”

F4 Craiova. Javon Masters, după înfrângerea din semifinale: „Nu multă lume se aștepta ca noi să ajungem până aici”

CSM Galați s-a oprit în semifinalele Cupei României la baschet masculin, după ce a fost învinsă de SCM Universitatea Craiova cu 104-94 în penultimul act al competiției. Prin victoria obținută marți seara (15.02), alb-albaștrii vor evolua joi, 17 februarie, cu trofeul pe masa în fața lui CSO Voluntari, deținătoarea Cupei.

Javon Masters a fost principalul marcator al partidei, jucătorul Galațiului rămânând cu un gust amar la final, în declarațiile oferite reporterilor baschet.ro:

„E dificil de digerat. Nu multă lume se aștepta ca noi să ajungem până aici. Mă bucur că am avut un meci bun și am încercat să fac tot ce depinde de mine să câștigăm, dar n-a fost de ajuns. Felicitări Craiovei pentru run-ul din repriza secundă. Am încercat să revenim în joc, dar finalul lor a fost mai bun. Încercăm să învățăm din asta și mergem mai departe în sezonul regulat, unde o să încercăm să progresăm.”

MVP al partidei, cu cele 35 de puncte marcate în penultimul act al competiției, Masters a fost întrebat cum se simte această performanță:

„Pot spune că se simte bine. E multă muncă în spate, pe perioada verii. Antrenorul și colegii m-au împins să arăt care sunt calitățile mele adevărate și le mulțumesc pentru asta. Împreună am ajuns până în Final Four-ul Cupei României.”

Fundașul n-a putut spune precis pe cine susține în finala Cupei României, dar a declarat că o să urmărească în mod sigur meciul:

„Chiar nu știu. Am câțiva prieteni la Craiova și la Voluntari sunt Ouzsy (n.r. Barro) și Marcu (n.r. Badiu). O să fie un meci foarte bun joi și cu siguranță o să urmăresc finala. Nu e un sentiment plăcut faptul că nu suntem noi acolo, dar baschetul aici e la un nivel ridicat și sunt fericit că pot să concurez împotriva unor profesioniști.”

Javon Masters a totalizat 35 de puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări, având 10/17 din acțiune în acest meci cu Craiova. Alături de Qualls, din tabăra adversă, a fost cel mai faultat jucător.

*foto: Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii