Stiri Cupa României Masculin

F8. Mareks Mejeris, înaintea semifinalei: „Trebuie să dăm totul încă din primul minut”

F8. Mareks Mejeris, înaintea semifinalei: „Trebuie să dăm totul încă din primul minut”

U-BT Cluj-Napoca se pregătește de a noua semifinală consecutivă în Cupa României. Sâmbătă, 17 februarie, deținătoarea trofeului va primi vizita lui CSM Constanța, într-un meci care se va disputa în BTarena.

În sferturile de finală, alb-negrii au trecut în extremis, scor 96-92, de CSO Voluntari. Iată ce a declarat Mareks Mejeris despre acel joc, în cadrul unui interviu exclusiv acordat site-ului nostru:

A fost un meci foarte dificil pentru noi. Au jucat excelent și am încercat tot meciul să fim în față însă, indiferent de ce am făcut, am continuat să fim conduși. Apoi, dintr-odată, cu câteva minute înainte de final, s-a întâmplat. Repriza secundă a început bine, dar a fost un moment scurt și apoi am ajuns din nou în spate. Suntem fericiți că s-a terminat cum s-a terminat și nu prea sunt multe lucruri de spus. Pentru noi, nu a fost frumos, evident. Pentru suporteri e excelent și pentru fanii baschetului dar, pentru noi, nu a fost meciul pe care ni l-am dorit să îl avem. Totuși, suntem fericiți cu rezultatul. Întotdeauna avem o atmosferă extraordinară, mai ales în Cluj. Uneori chiar și în deplasare vin fanii să ne susțină. E frumos să joc pentru această echipă și în fața acestor suporteri.

Autor a 6 puncte, 3 recuperări și un capac, baschetbalistul leton a vorbit despre atmosfera din echipă și despre cum vede adversarul din Constanța:

E bună, e mai bine. Meciul de ieri a fost ca o lovitură, însă am supraviețuit și cred că suntem mai mobilizați. Așteptăm duelul de mâine pentru a evolua cu mai multă energie și efort încă din primul minut. Am avut ședință video. Ei sunt o echipă cu jucători înalți, masivi și au pivoți care pot juca pe mai multe poziții. De asemenea, au fundași cu talie așa că va fi o provocare pentru noi. Totuși, am mai întâlnit jucători masivi în EuroCup, prin urmare nu va fi ceva complet nou. Trebuie să ne facem jocul, să avem ritm și va fi bine. Așa cum am spus, trebuie să dăm totul încă din primul minut. Să nu așteptăm nimic, să nu așteptăm până în a doua repriză, ci de la început... Asta este esențial pentru mâine și, dacă vom reuși să facem asta, vom fi bine.

La final, Mejeris a spus câteva cuvinte despre ce înseamnă pentru el să fie părtaș la stagiunea excelentă a lui U-BT Cluj-Napoca și la comunitatea clădită în jurul echipei:

E minunat să fac parte din această echipă, din această familie. Din ce am văzut, crește în fiecare sezon așa că văd un viitor strălucit pentru această organizație, pentru acest club și pentru suporteri. Să sperăm că va continua această creștere și să visăm măreț.

Duelul dintre trupa lui Mihai Silvășan și elevii lui Dan Fleșeriu va începe la ora 20:30 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 4 și pe FRB TV. În schimb, pe Prima Sport 3, va fi transmis începând cu ora 22:30.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!