Stiri Cupa României Masculin

F8. Patrick Richard: „Ultimele meciuri cu Craiova sunt irelevante acum”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.02.2023

F8. Patrick Richard: „Ultimele meciuri cu Craiova sunt irelevante acum”

U-BT Cluj-Napoca a trecut în sferturile de finală ale Cupei României de SCM Timișoara, scor 76-56. În penultimul act al Final Eight-ului de la Constanța, studenții vor da piept cu SCM U Craiova. Confruntarea este programată luni, 13 februarie, de la ora 17:15.

Patrick Richard, căpitanul formației clujene, a prefațat pentru reporterii Baschet.Ro disputa de luni:

„Este un meci dificil, ca o finală, fiindcă o înfrângere ne trimite acasă. Încercăm să ajungem în finală, dar știm că ei vor ieși pregătiți, mai ales după o victorie mare cu Voluntari și vor avea multă energie. Ultimele două meciuri cu ei sunt chiar irelevante acum, dar suntem concentrați ca să ne îndeplinim unul dintre obiectivele pe acest sezon.

Suntem concentrați, motivați, știm ce vrem să facem și suntem cu ochii pe misiunea pe care o avem în față. Asta e tot. Facem tot ce putem ca să ne dăm o șansă să câștigăm. În acest fel de format, orice se poate întâmpla. Nu este vorba despre un sezon. Au niște jucători buni, niște veterani experimentați. Unii dintre ei au mai fost în postura asta și au mai câștigat din postura asta. Știm la ce să ne așteptăm mâine. Noi trebuie să fim noi, să avem mentalitatea corectă, în special defensiv. Să fim agresivi, să plimbăm mingea și vom vedea de acolo.”

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova este programată luni, 13 februarie, de la ora 17:15 și poate fi urmărită pe Digi Sport 4, Prima Sport 4 și FRB TV.

*foto: Facebook/CSM Constanța Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca radu V :

    Evoluție involutie
    Citeam câteva comentarii la un articol anterior despre putinii jucători care au performat la U BT sub Silvasan.
    Mie nu mi se par asa putini și vin cu câteva exemple:
    1. Ouzzi Barro- pana la momentul la care a venit la U era un jucator mediocru care în mare parte a jucat la echipe cam medii ( Pitești, Mureș.. ) a venit la U și a fost un jucător decisiv la primul titlu marca Silva
    2. Tarolis - aici nu cred ca are rost sa dezvălui
    3. Stipe- când a venit în locul lui Planinic părea un pas înapoi, da primu sezon a fost de neoprit, efectiv și încă îl mai duc balamalele
    4.Brown - nush daca a fost o evoluție fata de așteptările inițiale dar cu siguranță a confirmat
    5.Stewart și Guzman
    7.Cate , mi se pare ca joaca peste ce am așteptat de la el. Da este cel mai valoros roman la ora actuala dar în Spania a jucat la o echipa de mijlocul clasamentului și nu cred ca era unul dintre lideri.

    cu 1 an în urmă (13.02.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    E OK ce spui
    Este adevarat ca de performat au performat mai multi, dar acolo era vorba de PROGRESAT. Ceea ce trebuie sa fim de acord ca sunt mult mai putini. Iar asa cum aratau mai multi cititori/suporteri, scopul la U este de a PERFORMA si de aceea se incearca aducerea de jucatori gata formati, chiar rodati si daca se poate si cu ceva performante. Din pacate au fost si jucatori buni dar care aveau mult prea multa personalitate ( in opinia lui Silvasan) asa ca au performat in alte parti ( mai ales la Oradea - Pasalic, Barnette, Watson in prima faza etc.) sau altii care pur si simplu nu s-au adaptat sau au refuzat efortul cerut.
    Cate jucind mult mai mult ca in Spania ( avea medii de 8-10 minute) are ocazia sa arate ca este un jucator valoros si dupa parerea mea chiar o face.
    Acum ramine de vazut ce isi vor propune in continuare atit managementul cit si sponsorii. Trebuie sa ne obisnuim ca Silvasan este legat "ombilical" de U-BT si sa speram ca va PROGRESA , dar va si PERFORMA ! Daca va fi sa plece , in opinia mea, va pleca sa antreneze doar in alta tara. HAI U !

    cu 1 an în urmă (13.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!