Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Evoluție solidă pentru Marko Djurkovic în semifinala cu CSM Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.04.2014

Cu toate că BCM U Pitești a pierdut semifinala din Cupa României cu CSM Oradea, aceștia au făcut-o onorabil, luptând până în ultima secundă a întâlnirii. Pe lângă jocul colectiv foarte bun, fapt datorat antrenorului Hristu Șapera, Marko Djurkovic a lăsat la rândul său o impresie frumoasă, acesta reușind o evoluție solidă în duelul cu bihorenii. 

Djurkovic, cu un calm incredibil și cu sânge rece, a marcat cele două aruncări libere din finalul timpului regulamentar de joc, puncte ce au trimis confruntarea dintre Pitești și Oradea în prelungiri. Per total, sârbul a fost folosit de Șapera încă din primul minut, iar acesta și-a răsplătit antrenorul, după cum spuneam și adineaori, cu o prestație foarte bună.

Astfel, în cele 35 de minute jucate, Marko Djurkovic a reușit să termine în double-double cu 17 puncte și 10 recuperări. De asemenea, acesta a mai contribuit cu 2 pase decisive, 3 intercepții, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 22 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalistul trupei din Trivale a terminat cu 100% (3/3) din interiorul semicercului, 20% (1/5) de la mare distanță, respectiv 67% (8/12) de la linia de libere. 

Odată cu acest double-double, Djurkovic a ajuns la cel de-al 9-lea meci din acest sezon competițional în care termină cu minim 10 puncte marcate, respectiv minim 10 recuperări. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    determinat
    A jucat bine si la Tg.Mures. A fost deteminat, atitudinea lui a fost molipsitoare si pentru ceilalti. Va fi interesant meciul cu Pitesti si foarte echilibrat.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!